0
Kozmetika Nail Art

Mickey Mouse

10. októbra 2014
Mickey Mouse nails tutorial

Ahojte drahúšikovia,

Prednedávnom som si objednala tričko od Soničky Skoncovej (jej blog tu, e-shop tu) a to ma inšpirovalo k manikúre, ktorú vám dnes predstavím. Ako ste si mohli domyslieť podľa nadpisu a úvodnej foto bude to celé o Disneyho postavičke Mickey Mouse:).  Keďže som si tričko plánovala obliecť na narodeninovú párty a trošku som sa ponáhľala urobila som si to o niečo jednoduchšie ako som pôvodne plánovala. Chcela som urobiť aj veľkú tváričku Mickeyho ale vykašľala som sa na to takže možno niekedy nabudúce:).

Mickey Mouse manikúra

Použila som:

Podkladová vrstva/Base coat

Sally Hansen Miracle nail thickener

Base coat

Zdobenie

  • S-he – Odtieň: 115 (biely)
  • Maybelline – Colorama  Odtieň: 45 (čierny)
  • S-he – Odtieň: 185 (červený)
  • Essence – Colour&go  Odtieň: 81 (mint-mentolová farba)
  • Essence – Nail art special effect topper  Oditieň: 101 Dalmations
  • Zdobiace “perá” – nájdete napr. tu ale pozor sú tam rôzne veľkosti

Zdobenie Mickey Mouse

Vrchná vrstva/Top coat

  • Sally Hansen – Salon manicure Dry&Go Drops
  • Essence – Studio nails better than gel nails

Top coat

Pridávam vám sem aj samotné tričko aby ste videli čo ma inšpirovalo:).  Rada by som vám urobila aj outfit post kde ho uvidíte ešte kvalitnejšie:). Hneď ako bude krajšie počasie a budem mať trošku času tak vám ho nafotím a pridám.

Mickey Mouse tričko

Postup:

Ako prvé som naniesla Sally Hansen Miracle nail thickener aby boli moje nechtíky pevnejšie, zároveň to slúži ako podkladová vrstva. Na malíček som naniesla 2 vrstvy červeného laku, na prstenník som naniesla 2 vrstvy mentolového laku, na prostredník opäť 2 vrstvy červeného laku, na ukazovák 2 vrstvy bieleho laku a na palec 2 vrstvy čierneho laku.

Ďalej som použila svoje zdobiace “perá” s ktorými som vytvorila čierne bodky na malíčku (rôznych veľkostí). Na prostredníku som urobila v strede tri bodky (veľké) aby mali podobný tvar hlave Mickey Mouse. Podobne som postupovala aj na ukazováku kde som ich však urobila niekoľko a tiež v rôznych veľkostiach. 101 dalmations som použila na 3 nechty a to malíček, prstenník a palec.

Všetky nechtíky som po zaschnutí prelakovala Essence Studio nails a po pár minútkach som pridala pár kvapiek Salon manicure Dry&Go Drops. A manikúre v štýle Mickey Mouse je hotová.

Mickey Mouse nechty

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

Zanechať odpoveď

17 − 10 =