0
Kozmetika Nail diary Recenzie

Metal Shock Nail Powder a Holo Rainbow lak od Essence – mini Recenzia a Ukážka na ružovom gél laku

14. novembra 2017
Recenzia Metal Shock Powder a Holo Rainbow lak, ružový gél lak pred

Ahojte drahúšikovia,

ako som vám v predošlých dvoch článkoch spomínala, mám pár kozmetických noviniek od Catrice a Essence. Medzi prvými som vyskúšala Metal Shock Nail Powder 01 Mirror Mirror on the Wall a Metal Shock Sealing Top Coat. Síce som ich vyskúšala na gél lak, ale predsa som si povedala, že vám napíšem ako to fungovalo, pretože neviem kedy budem mať zas svoje prirodzené nechtíky.

Pred - ružový gél lakPridávam fotky pred aj po a posledné fotky je manikúra, ktorú som si nakoniec nechala. Tento krát som bola veľmi nerozhodná. 🙂  (O pár dní neskôr som ju ešte doplnila lakom od Essence Holo Rainbow nail polish – 01 Hello Holo, lebo aj na ten som sa veľmi tešila.)

Metal Shock Powder od Esseence

Teraz ešte k tej mini recenzii. Je to o čosi skreslené kvôli gél laku no aj tak vám to môže pomôcť pri rozhodnovaní. Keď som obidva produkty skúšala čisto len na gél (len na malíčku) fungovalo to presne tak ako písali v návode (video návod tu), čiže tak ako majú produkty fungovať na prirodzenom nechte. Najskôr je potrebné naniesť tenkú vrstvu priesvitného laku (alebo laku podľa vášho výberu, s inými farbami je vhodný čierny) a počkať 1 minútku kým trošku zaschne. Potom nanesiete vrstvu prášku na necht a pošúchateho, tak aby sa prášok dostal na celú plochu. Nakoniec pretriete top coatom Metal Shock.

Metal Shock Powder od Esseence

Takto to fungovalo aj na gély no keď som mala o pár dní na to gél lak, zrazu to bolo trošku inšie. U gél laku som musela naniesť vrstvu prášku rovno na gél lak bez podkladovej vrstvy priesvitného laku (keď som to skúsila s ním prášok mi nešlo naniesť). Keďže som mala výraznejší ružový gél lak dala som si 2 vrstvy prášku a dobre som ho pošúchala aj tipe nechtu. Potom som všetko zafixovala Metal Shock top coatom.

Metal Shock Powder od Esseence

Top coat vyschol rýchlo a potom som sa rozhodla skúsiť ešte jednu vrstvu a tak som proces zopakovala. Okolie okolo nechtov som po zaschnutí očistila. Efekt bol skutočne chrómový aj keď sa mi zdá, že na fotkách to až tak nevyznelo. Okrem toho keď som si potom nechala len 2 nechtíky nalakované zdalo sa mi, že to celé vyznie lepšie ako keď som tak mala celú manikúru.

Metal Shock Powder od Esseence

Na poslednej fotke môžete vidieť Holo Rainbow lak na nechty, v odtieni 01 Hello Holo, ktorým som prelakovala po pár dňoch Metal Shock manikúru. Použila som len 1 vrstvu pretože má v sebe mnoho trblietok a nie je to ako u mnohých iných lakov, kde trblietky musíte doslova naháňať. Na svetle sa krásne trbliece v dúhových farbách. Ako som už spomínala v článku minule schne do matna, takže ak chcete mať manikúru lesklú treba použiť top coat a prípadne aj viac vrstiev. Ja som použila 2 vrstvy.

Holo Rainbow lak na nechty od Essence 01 Hello Holo

Vyskúšajte a aj vy a napíšte mi. 🙂 Ja mám rada aj jednoduchosť aj extravaganciu (v určitej miere) tak preto som asi skončila pri takejto kombinácii. Inak ešte som si spomenula na upozornenie, pri použití prášku si manikúru robte určite na nejakom podklade ako napr. starom časopise, lebo drobné čiastočky prášku sa dostanú všade. Keď som to skúšala na jednom nechte tak to nebol žiadny problém no pri celej manikúre som už videla rozdiel. A bol s toho tak trošku bordel 😀 čoho som sa obávala.

Páčia sa vám Metal Shock prášky na nechty a holografické laky? Skúšali ste už nejaký? Alebo ich plánujete vyskúšať?

Podpis Lucia

  • Odpovedať
    Sizeer.sk
    15. novembra 2017 at 17:20

    Ahoj, už nejaký čas prezerám Tvoj blog a nakoniec som sa rozhodla napísať prvý komentár. Dobrá práca, zaujímavý obsah Pozdravujem.

Zanechať odpoveď

four × 5 =