0
Kozmetika Recenzie

Colorista Spray 1-Day Color – Recenzia

19. novembra 2017
Loreal Colorista Spray - Recenzia

Ahojte drahúšikovia,

už asi pred rokom som si chcela prefarbiť končeky vlasom nejakou výraznou farbou (rozumej ružovú alebo mentolovú). Dlhšiu dobú nosím kombináciu mojej prirodzenej farby a blond. Minulý zimu som si to naplánovala tak, že na jar si dofarbím ešte blond farbu, lebo mi takmer vyrástla, a potom v lete si blond farbu prefarbím na niečo farebné. Plán som mala vymyslený a v tom som si všimla, že L'Oreal vydal presne produkty, ktoré by sa mi hodili. Avšak cez leto som si vôbec nestihla dať zosvetliť končeky vlasov a urobila som tak až v Septembri. Preto sa všetko posunulo. Keďže išiel byť Halloween a ja som chcela L'Oreal produkty skúsiť, kúpila som si svetloružový L'Oreal Colorista Spray 1-Day Color.

Colorista Spray od Loreal - recenzia

Sprej som použila večer pred Halloweenskou párty no musím povedať, že som bola veľmi sklamaná. Ako prvé, sprej mi poriadne nevyšiel na všetky vlasy. Teda na čas, ktorá je svetlá, pretože len tam som ho chcela použiť. Celkovo mám dlhé vlasy ale blond časť vlasov nie je až taká dlhá. Takže pre mňa tam bolo veľmi málo produktu. Okrem toho sa veľmi rýchlo stiera a otiera sa aj na telo.

Recenzia Colorista Spray Loreal

Ja som mala čierny outfit takže neviem či aj na oblečenie, ale predpokladám že ak by ste mali niečo biele určite by ste tam ružový sprej našli. Produkt som mala na celej ruke, presne tam kde sa mi moje dlhé vlasy obtierali. Hneď po aplikácii bolo farbu vidno ale ako vravím, na kompletné pokrytie ho tam bolo málo. Behom večera sa farba takmer kompletne stratila. Už na druhý deň (bez umývania vlasov) som ho vo vlasoch skoro nemala. Inak sprej mal v sebe veľmi pekné trblietky, ale reálne nič nevydržal a trošku som ľutovala, že som ho na sebe začala skúšať tesne pred párty.

Colorista Spray a Colorista Washout od Loreal

Chápem, že vytvoriť takýto produkt je asi náročné s tým aby aj nafarbil vlasy, aj na nich zostal a nakoniec bol ľahko odstrániteľný, ale pre mňa bol Colorista Spray vyhodenými peniazmi. Síce som so sprejom nebola spokojná no povedala som si, že skúsim ešte druhý produkt – Colorista Washout. Momentálne ho testujem a zatiaľ to vyzerá nádejne. O Colorista Washout vám teda napíšem čoskoro. (Ak sa chcete dozvedieť hneď o článku, povoľte upozornenia. Tak vás budem vždy automaticky informovať o novom blog poste. :))

Recenzia Loreal Colorista Spray

Fotky kde mám na sebe ružový sprej mám len z Halloweenskej párty 🙂 a prípravy (fotky som dala na môj Instagram klik tu a tam je aj vidno, že na prvej fotke ich mám ružové a postupne už ružovú ani nevidno).

Halloween 2017 - Ružové vlasy, čierno ružové pery a oči

Halloween 2017 - barbie upírka

Aké sú vaše skúsenosti s Colorista Spray? Skúšali ste ho už niekedy? A čo hovoríte na Colorista Washout? Napíšte mi dolu do komentárov vaše skúsenosti 🙂

    Zanechať odpoveď

    seventeen + 4 =