0
Lifestyle

Halloween sa blíži. Pár tipov na rýchlu a štýlovú masku

27. októbra 2015
Halloween

Ahojte drahúšikovia,

toto je pravá domáca tekvica, ktorá vyrástla u mojej babky na záhrade. Pozrite aká je krásna:) Samozrejme som si nenechala ujsť šancu sa s ňou vyfotiť ale toto ma vlastne privádza k tomu, že sviatky všetkých svätých a spolu s nimi aj Halloween sa nám blížia. Rozhodla som sa preto vám ukázať akú masku si plánujem na tohto ročnú Halloween párty (ak sa na nejaký dostanem pretože som chorá). Ja osobne zbožňujem akúkoľvek príležitosť dať si na seba niečo zaujímavé až bláznivé a preto mám rada aj Halloween.

Halloween maskaNie som celkom na tie strašidelné kostými pretože nemám rada ani horory ani nič strašidelné vo filmoch aj keď musím uznať, že tie super strašidelné masky, ktoré si ľudia vytvoriť sú fakt cool. No ja si radšej na seba dám niečo milé. Zatiaľ mám iba masky, ktoré sú typu, že čelenka alebo ušká, maska na tvár a podobne. Nič veľkého lebo si nemyslím, že sa do toho zas oplatí nejak veľmi investovať ale musím sa priznať, že je niekedy v živote by som chcela mať taký poriadne prepracovaný kostým, také ako nosia v Amerike na Halloween. Mne sa to proste páči a pripadá mi to zábavné. Na druhú stranu mám rada aj naše sviatky kedy máme čas si zaspomínať na našich blízky. Aspoň raz za čas sa zastaviť a zamyslieť sa trošku a byť vďačný za život ako taký.

Halloween maska

Maska: H&M

Kabelka: Carpisa

Taštička: Carpisa

Topánky: CCC

Okuliare: F&F

Masku som kúpila síce minulý rok ale videla som podobné v H&Mku aj tento rok. Táto konkrétne mi pripomína Benátky a benátsky karneval.

Keďže zatiaľ obľubujem kostými, ktoré sú veľmi jednoduché a nenáročné na prípravu našla som pre vás mini inšpiráciu na Instagrame. Tieto dva nápady sa mi tento rok zatiaľ páčili najviac:)

Halloween Instagram

Ak už nemáte čas vymýšlať masku stačí trocha make upu a ste ready na Halloweensku párty bez problémov. Foto kredit: @dressyourface

Halloween Instagram

Táto mamička je proste neuveriteľne kreatívna v mojich očiach. Je to krásny kostým a ak nemáte zatiaľ žiadne deti dá sa tu v kľude zvládnuť aj bez nich:).  Foto kredit: @cathyflamingo

Máte už aj vy svoju Halloweensku tekvicu?

Halloweenska tekvica

Chystáte sa tento rok na nejakú Halloweensku párty? Máte už vymyslený kostým? Napíšte mi dolu do komentárov 🙂

Sending love and kisses xx

Yours Lucia 

    Zanechať odpoveď

    two × four =