0
Kozmetika Nail Art

Yellow Blue pre Niku

6. augusta 2014
Manikúra Breezy Blue Mellow Yellow Sally Hansen

Ahojte drahúšikovia,

Ozývam sa po dlhšej dobe:) tie prázdniny tak utekajú už je august a ja ani neviem ako, ale zas nemôžem povedať, že by som si ich neužívala:)Minule ma prišla pozrieť jedna moja kamarátka, ktorú som už dlhšie nevidela, hlavne kvôli štátniciam a škole. A z jej návštevy vznikla takáto manikúra s ktorou sa s vami teraz podelím. Dúfam, že sa vám bude páčiť:).

Nika nechty

Použila som:

Postup:Nechtíky som robila tak ako by som robila gellak s tým že namiesto gel laku som použila klasický. Keď sa robí gellak tak sa nechty najskôr opilníkujú, odmastia a potom sa dá spodná vrstva ktorá musí vytvrdnúť v UV lampe na túto vrstvu sa dá zdobenie a potom sa to pretrie vrchnou vrstvou/top coatom, ktorý opäť tvrdne v UV lampe.

Zdobenie:

Sally Hansen: Extreme wear Odtieň: Mellow Yellow 360

Sally Hansen: Extreme wear Odtieň: Breezy Blue 481

Savina: lak z Ameriky od mojej sestry Odtieň: Sparkles (farebné trblietky)

Modré trblietky z Ameriky

3D ozdoby: modré kvietky z bižutérie

Na všetky prsty okrem prstenníkov som naniesla 2 vrstvy Breezy Blue. Na obidva prstenníky som naniesla 2 vrstvy Mellow Yellow. Na obidva malíčky som naniesla modré trblietky (je niekoľko spôsobov, buď si namočíte prst do trblietok samozrejme kým ešte lak úplne nezaschol aby si nalepili alebo trblietky môžete naniesť štetcom poprípade nasypať na nechtík). Jeden prstenníkom som ozdobila 2 kvietkami a druhý trblietavým lakom.

Pravá ruka

Ľavá ruka

 

Čo poviete na túto sviežu letnú manikúru? Skúšali ste už niekedy použiť klasický lak ako gel lak? Ako sa vám to pozdávalo?

Manikúra Breezy Blue Mellow Yellow

Manikúra Breezy Blue Mellow Yellow Sally Hansen

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    thirteen + 12 =