0
Lifestyle Rôzne

Moja prvá SÚŤAŽ

10. decembra 2017
Vianočná súťaž o super produkty

Ahojte drahúšikovia,

konečne je to tu. Moja prvá súťaž odkedy som začala blogovať. Súťaž som sa chystala spraviť už niekoľko mesiacov dozadu no reálne som sa k tomu dostala až teraz a hovorím si, že je to ideálny čas. Máme tu totiž už december a všetci hľadajú darčeky pod vianočný stromček (ak ešte stále hľadáte čoskoro bude na blogu článok, ktorý vás inšpiruje). Okrem toho sa už určite tešíte aj na to čo dostanete vy a tak som sa aj ja rozhodla vás obdarovať, počas tohtoročných Vianoc.

Súťaž na Instagrame @luciasblogsk

Súťaž prebieha na mojom Instagrame – @luciasblogsk, kliknite hore na fotky a ste tam. 🙂 Stačí ma tam nasledovať, dať like na fotku a označiť 2 kamarátky, ktorým by sa súťaž mohla páčiť. Zvyčajne to v súťažiach na Instagrame býva tak, že vyhrá len jeden človek a tak ja pridám k tvojej výhre aj niečo malé pre kamarátky, ktoré označíš. Súťaž trvá od nedele 10. 12. 2017 do nedele 17. 12. 2017 do pol noci.

Produkty Mary Kay, Avon, Essence, Albi a mnoho ďalších - Vianočná Súťaž

Výhercu vyberiem v pondelok 18.12.2017 na Instagrame a kontaktujem ho priamo cez IG. Na blogu som vám chcela ešte bližšie ukázať o čo sa súťaží, lebo je toho dosť a o výhru sa preto môžete aj podeliť.

Súťaží sa o:

  • Mary Kay produkty (Mary Kay Satin Lips Cukrový píling na pery, Mary Kay Satin Hands krém na ruky, Mary Kay krém na súchú pokožku)
  • Avon produkty (Mark – Rebel červený rúž a Mark Pine-Appled žltý lak na nechty s gélovým leskom)
  • Essence (Maskara Instant Volume Boost)
  • Albi diár na rok 2018, žlté pero s kryštálikmi a pero na mobil s kryštálikmi
  • Produkty na nechty (nalepovacie nechty, nálepky na nechty s vianočnými motívmi, nálepky na nechty ktoré ti pomôžu vytvoriť dokonalú francúzsku manikúru, perličky na telo od Catrice, ktoré môžeš použiť aj na nechty)
  • Shamballa
  • Čipkované náramky
  • Čistiace hubky na tvár

Mary Kay produkty - vianočná súťaž moja-prva-sutaz-na-lucias-blogu-december-2017-6 moja-prva-sutaz-na-lucias-blogu-december-2017-7

Ak by sa vám súťaž páčila rada by som urobila ďalšiu zas na Facebooku. Vyberať darčeky pre vás ma veľmi bavilo a verím, že od teraz budem súťaže robievať pravidelne. Ďakujem každému, kto sa zapojí a prípadne mi môžete napísať dolu do komentárov o čo by ste chceli súťažiť v budúcnosti.

Súťaž

*Ceny majú hodnotu okolo 50 eur a súťaž nie je sponzorovaná a je pre Slovensko a Česko.

Podpis Lucia

    Zanechať odpoveď

    twelve − 1 =