0
Lifestyle Rôzne

Kaviareň a Kniha

28. augusta 2015
Kaviareň a Kniha 1

Ahojte drahúšikovia,

dnes na obed som si zašla po dlhšom čase sama so sebou na latte a tieto chvíľky si nemôžem vynachváliť. Naučila som sa totiž, že niekedy je to tá najlepšia spoločnosť akú môžem mať. Kedysi by som skôr sama zostala doma, ale to človeka niekedy omrzí.

Kaviareň a Kniha 2

A keď som bola v Taliansku s mojom kamarátkou Monikou sme mali príjemný rozhovor pri ktorom ma vlatne inšpirovala raz za čas takto stráviť čas osamote ale zároveň medzi ľuďmi.  Od vtedy som si na takuto chvíľku našla čas už niekoľko krát. Najradšej si so sebou zoberiem aj knihu.

Kaviareň a Kniha 5

Na toto leto som asi prichystala ai tak 7 rôznych kníh a dosť sa mi ich podarilo prečítať alebo aspoň rozčítať. Zbožňujem romány autorky Sophie Kinsella pretože ma vždy a všade vedia rozosmiať a to je pre mňa skvelý oddych a odreagovanie od bežných dní a stresu. Smiech je veľkým liekom a preto mám v mojom knižnom repertoári vždy aj knihy pri ktorých sa môžem veľmi veľa smiať. Toto je môj malý tip na oddych a možno n chvíľku pri ktorej dáte priestor aj vaším myšlienkam a predstavivosti:). Majte sa krásne a hlavne šťastne.

Kaviareň a Kniha 4

Trávite radi čas sami so sebou? Ktorá kniha je vašou najobľúbenejšou? Napíšte mi dolu do komentárov veľmi rada sa inšpirujem.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    fourteen + 11 =