0
Kozmetika

Jesenné kozmetické novinky od Essence

30. októbra 2017
Essence jeseň 2017 kozmetické novinky

Ahojte drahúšikovia,

tak ako som sľúbila som tu s ďalšími jesennými kozmetickými novinkami, no tentokrát sú od Essence. Týchto je ešte o čosi viac ako tých od Catrice. Aby som to nenaťahovala poďte si ich so mnou pozrieť.

Essence jeseň 2017 novinky

Essence

Metal Shock Nail Powder v odtieni 01 Mirror Mirror on the Wall & Metal Shock Sealing Top Coat

Začnem vecičkou, ktorú som stihla narýchlo vyskúšať a bola som z nej absolútne nadšená. Je ňou prášok na nechty v striebornej farbe, ktorý vytvára dokonalý metalický efekt. Tieto prášky som už videla na niekoľkých zahraničných tutoriáloch. Dokonca niečo podobné už mala na nechtoch aj priateteľova sestra, no ja sama som bola trošku skeptická. Bála som sa či je nanášanie skutočne tak jednoduché alebo sa len tak tvári. Tiež som si nebola istá či to vydrží a možno to bude náročné nanášať. No zdá sa, že som sa mýlila a moje sny o dokonalej metalickej manikúre sa stali skutočnosťou. Brala by som aj prášok v zlatej farbe, aj keď si nie som istá či je taký v ponuke. Prášok sa nanesie na tenkú vrstvu laku, ktorý celkom nezaschol. Musíte ho dobre pošúchať, aby vytvoril krásny metalický efekt. Potom už len zafixujete špeciálnym top coatom a máte hotovo. Momentálne mám už vyrastené gélové nechty no drží to vynikajúco aj na gély takže to bude moje najbližšia manikúra. Potom pridám fotku ako to vyzerá. Ak si to chcete lepšie pozrieť tu je video tutoriál od Essence.

Essence dekoratívna kozmetika jeseň 2017

Holo Rainbow nail polish – 01 Hello Holo

Lak na nechty plný trblietok s holo efektom je hneď na druhom mieste, pretože aj ten som si stihla nalakovať na jeden nechtík. Tým som dokonca začala a myslela som si, že to bude moja najbližšia manikúra, no po metalickom prášku som zmenila názor. 😀 Takže na rad príde asi až potom. Ak máte radi trblietky a trblietavé nechty (tak ako ja) je to pre vás must have. Už mám dva laky od Catrice, ktoré sú holografické a rozmýšľam či budú dobre vyzerať práve s týmto trblietavým holo lakom od Essence. Uvidíme čo s ním vymyslím. Upozorňujem ale, že schne do matna čiže buď máte na dotyk pieskový pocit, alebo si ho dobre pretrite top coatom.

Essence dekoratívna kozmetika

Prismatic Hololighter Stick – 10 Be Unique Be a Unicorn

Ďalšia vec na ktorú sa veľmi teším je práve táto hololighter tyčinka. Som zvedavá ako bude vyzerať na lícach. Povedala by som, že sa trošku podobá môjmu highlighteru Cinderella od Essence. Toho mi už veľa nezostáva, pretože ho používam každý deň a preto sa teším, že budem mať náhradu.

Essence dekoratívna kozmetika metal shock

Essence rúž – 05 SO UN-GREY-TFUL a Ceruzka na pery -11 Sucker for Grey

Tmavo-fialovo-hnedo-sivý rúž a ceruzka presne k nemu je jednou z najjesennejších vecí aké tu pre vás mám. Zaujímavá tmavá farba presne k jesennému počasiu. Nič takéto ešte v mojej rúžovej kolekcii nemám a chcem vedieť ako sa mi tento rúž bude hodiť a či je to niečo pre mňa. Je to o čosi odvážnejšie, ale podobné som už videla napríklad na Veronike (@arvonka) a celkom ma to zaujalo.

Essence jesenné kozmetické novinky

Metal Shock Lip Paint – 04 Mercury

Tiež niečo pre odvážnejšie no zároveň veľmi zaujímavé. Tento lip paint som už tiež skúsila, ale len tak bez iného make-upu. Myslím, že to dobre vynikne s nejakým výraznejším očným líčením, hlavne čiernym alebo hnedým. Prípadne môže dobre vyzerať v kombinácii s nejakým tmavým rúžom.

Essence dekoratívna kozmetika jeseň 2017 metal shock

Metal Shock Eyeshadow – 04 Supernova

Priznám sa, že zelenú až tak nenosím (vo všeobecnosti). Avšak už mi ju pár krát odporučili k očiam a preto môže byť tento metalický zelený tieň vhodnou voľbou. Zatiaľ som ho skúsila len na ruke, nechám sa teda prekvapiť. 🙂

Esssence kozmetika novinky jeseň 2017

Super Last Eyeliner  18 h – Deep Black

Tekuté linky mám veľmi rada a tiež obľubujem keď sú čierno čierne. Viem, že niekomu sa zvyknú otláčať, alebo rozmazávať. Ja s tým problém nezvyknem mať (iba ak mi slzia oči). Potrpím si na dobrý aplikátor a tento zatiaľ na pohľad spĺňa moju predstavu.

Essence dekoratívna kozmetika

Instant Volume Boost Mascara – Smudge-proof & Intense black

Posledná novinka je maskara. Táto by sa mala postarať o kvalitný objem rias. Nemám rada keď mi maskara predĺži mihálnice no zároveň im nedodá vôbec žiadny objem. Maskara sľubuje aj to, že sa nebude otláčať (s čím ja opäť nemávam problém) a je taktiež intenzívnej čiernej farby, čo mám rada.

Tak to je odo mňa na dnes všetko. Jesenné kozmetické novinky od Essence nájdete v drogériách DM, Teta a 101 drogerie tak ako aj novinky Catrice o ktorých som vám písala minule. Najbližšie vám zo sveta kozmetiky chcem napísať o mojich Mary Kay novinkách, pretože ich je veeeľa. Zatiaľ sa majte krásne.

 

Skúšali ste už niektoré z týchto jesenných noviniek od Essence? Ktorá z mojich noviniek sa vám páči najviac? Napíšte mi dolu do komentárov 🙂

Sign_LuciasBlog_Small

    Zanechať odpoveď

    3 + 16 =