0
Kozmetika

New in – DM nákup

15. augusta 2015
New in nákup v DM 3

Ahojte drahúšikovia,

koncom minulého týždňa som sa zastavila v DMke a našla som si tam tieto skvelé vecičky. Make-up od L´Orealu som si kúpila do zásoby pretože k nemu bola aj špirála Miss Manga Punky zadarmo. Tú som zatiaľ nestihla vyskúšať lebo chcem nejaké minúť a potom otvorím túto. Ďalej som si kúpila ďalšie make-upové vajíčko, ktoré je super na nanášanie make-up. Už mám zbierku pretože ich mám 4. Ale sú to tie ďalšie produkty, ktoré ma potešili najviac a to je lak na nechty od Catrice je to limitovaná edícia a už som ho stihla aj vyskúšať a pridám vám aj to ako vyzerá v ďalšom poste. Musím sa priznať, že som ho kúpila hlavne kvôli tomu, krásnemu obalu a nie kvôli samotnému laku ale hneď ako som ho vyskúšala bola som nadšená aj z nádherného jemného odtieňu, ktorý lak má.

New in nákup v DMNew in nákup v DM 2Líčka a highlighter sú tiež zo špeciálnej edície Cinderella od Essence a tie som kúpila vo výpredaji za 1 euro s čoho som nadšená, pretože highliter som si plánovala kúpiť už dlhšie. Okrem toho ešte na začiatku leta som si kúpila aj 2 laky a nálepky zo Cinderella kolekcie a tie vám tiež pridám možno ich nájdete tak ako ja vo výpredaji:). Paleta tieňov, ktorá je zo Cinderella edície mi chýba ale snáď ju ešte niekde nájdem.

New in nákup v DM 3

Tak to je môj mini nákup ak sa vám páči Cinderella od Essence poponáhľajte sa ešte do najbližšej DMky a popozerajte sa po zľavách.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    13 − six =