0
Kozmetika Nail Art

White Red and Matt manikúra

8. júla 2014
Matné červené nechty so srdiečkami

Ahojte drahúšikovia:)

Hravá manikúra pre tých, ktorý majú radi červenú a srdiečka:). Ospravedlňujem sa za výzor mojej nechtovej kožičky. Tátoo manikúra sa mi síce veľmi páči, ale na fotkách (aspoň sa mi to tak zdá) je vidno aké zoschnuté som mala celé okolie nechtov. No proste nie je to bohviečo, ale aj tak dúfam, že vás to neodradí a radi sa inšpirujete touto mani:).

červené nechty so srdiečkami

Použila som:

Podkladová vrstva/Base coat:

Sally Hansen – Double Duty

Sally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

S-he – Odtieň: 185 (červený)

S-he – Odtieň: 115 (biely)

Savina – Odtieň: Hearts (červené a ružové srdiečka) — lak z Ameriky

Zdobenie Red Matte Hearts

Ďalšie pomôcky:

Avon – Zdobiace pero (gulička) + štetec (namesto guličky môžete použiť zápalku a na miesto štetčeka by malo postačiť aj špáradko)

Ozdoby – použila som červené kamienky v tvare slzičky

Ozdoby, kamienky na nechty

Vrchná vrstva/Top coat:

Sally Hansen – Double Duty (iba na malíčeky a prstenníky)

Top Coat Matt

Matný top coat

Postup:

Naniesla som 1 vrstvu Double Duty ako base coat. Potom som nalakovala všetky nechty okrem obidvoch malíčkov a prstenníkov červeným lakom v 2 vrstvách. Na zvyšné nechty som naniesla 2 vrstvy bieleho laku. Všetky červené nechty som pretrela 1 vrstvou matného top coatu.

Na všetky biele nechty som potom naniesla drobné srdiečka, ktoré som aplikovala pomocou zdobiaceho pera a to tak, že som si ich najskôr nabrala na štetček laku a potom som ich z tohto štetčeka jemne preniesla na zdobiace pero a takto som ich aplikovala až kým som nebola spokojná z farbou a počtom srdiečok na nechte. Biele nechty so srdiečkami som nakoniec pretrela Double Duty (pretože to slúži ako oboje base a top coat, čiže oboje podkladová aj vrchná vrstva:)) Na koniec som na každý palec pridala 1 drobný červený kamienok. Pridať ho môžete pomocou lepidla na nechty alebo kvapkou top/base coatu (ale keďže nebol zalakovaný top coatom rýchlo odpadol:( tak sa tomu asi vyhnite)

Red matte nails with hearts

Ktoré nechty sa vám páčia najviac? Poznáte trend matných nechtov? Páčia sa vám matné nechty? Preferujete matné alebo lesklé manikúry? Vaše názory píšte dolu do komentárov:)

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    16 + one =