0
Kozmetika Nail Art

Black Matt and Accent Nail manikúra

4. júla 2014
Ľavá ruka black matt nails

Ahojte drahúšikovia:)

Táto manikúra bude o niečo náročnejšia ako ostatné, ktoré som doteraz na blogu uverejnila, ale výsledok určite stojí za to:). Neviem či ste zachytili trend matných nechtov, ktoré sú momentálne veľmi populárne:) aj ja som mu tak trochu podľahla. Tak sa do toho pustíme, pretože mám pre vás aj niekoľko ľahších verzií:)

Black matte nails with accent finge

 

 

Použila som:

Podkladová vrstva/Base coat:

Sally Hansen – Double Duty

Sally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

Maybelline – Colorama Odtieň: 45 (čierny)

NYC Expert Last Nail Polish Odtieň: 257 Lavender Cupcake (svetlofialový)

Avon – Nail Wear Pro+ Odtieň: 284 Golden Vision

Zdobenie Black matte nails

Ďalšie pomôcky:

Avon – Zdobiace pero (gulička) + štetec (namesto guličky môžete použiť zápalku a na miesto štetčeka by malo postačiť aj špáradko)

Zdobiaci pásik Odtieň: zlatý

Vrchná vrstva/Top coat:

Sally Hansen – Insta dri, top coat (iba na prstenníky)

Top Coat Matt

Sally Hansen top coat

Matný top coat

Tip 1: Matný top coat zoženiete na internete ja som svoj kúpila na www.nechtovyraj.sk (nie som si istá či ho ešte majú) okrem toho som ho minule zahliadla v H&Mku, kde sa mi ale zdal o niečo drahší ako na nete. Bežne v drogóriách som ich ešte nevidela. Ak máte nejaké info vy môžete napísať dolu do komentárov:)

Tip 2: Zdobiace pásiky som tiež kupovala cez internet.

Postup:

Ako prvé som naniesla svoju podladovú bázu Double Duty. Po nej som naniesla 2 vrstvy čiernej Coloramy od Maybelline (na všetky nechty okrem obidvoch prstenníkov) Keď čierny lak zaschol pretrela som ho 1 vrstvou matného top coatu chvíľku som počkala a keď zmatnel, čo znamená že viac menej zaschol opäť som naniesla tenký pásik čierneho laku čím som vytvorila francúzsku manikúru. Na miesto čierneho laku môžete použiť aj priesvitný, výsledok bude rovnaký:). Teraz sa poďme venovať prstenníkom.

Prstenník na pravej ruke som pretrela 2 vrstvami fialového laku od NYC a keď dobre zaschol naniesla som dva zlaté zdobiace pásik (kúsok si odstrihnite priložte k miestu kde ho chcete aplikovať a potom zatlačte do rohov a zvyšok ktorý pretŕča odstrihnite nožničkami na nechty). Potom som to celé zafixovala Sally Hansen top coatom.

Na ľavý prstenník som naniesla 2 vrstvy fialového laku NYC a keď uschol začala som formovať (pomocou čiernej Coloramy a zdobiaceho pera so štetčekom) akoby krúžky – nepresné, neúplne len aby mi naznačovali leopardí vzor. Do týchto krúžkov a tvarov som potom druhou stranou zdobiaceho pera (guličkou) pridala kvapku/guľku zlatého laku Golden Vision od Avonu. Počkala som kým celý vzor zaschne a pretrela Top coatom Sally Hansen. Tu som urobila trochu chybičku v tom, že som mala počkať ešte o niečo dlhšie lebo čierna sa mi trošku rozpila a roztiahla ale nevadí:) aspoň to viem povedať vám aby ste takú chybu neurobili:) Takže čakajte radšej o niečo dlhšie možno si pustite nejaké video alebo seriál a po nejakých 10 min to zatrite top coatom:)

Pravá ruka čierne matné nechty

Pravá ruka

Ľavá ruka matné čierne nechty

Ľavá ruka

Ďalšie verzie:

Ešte som pre vás na rýchlo odfotila niekoľko ďalších verzii tieto sú o niečo kratšie ako predošlá:)

Čisto matná verzia Matné nechty

Lesklá verzia

Čierne nechty - lesklá verzia

Fialová verzia

Fialové nechty a leopardí vzor

Ktoré nechty sa vám páčia najviac? Poznáte trend matných nechtov? Páčia sa vám matné nechty? Preferujete matné alebo lesklé manikúry?  Napíšte mi dolu do komentárov 🙂

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    20 − seventeen =