0
Kozmetika Nail Art

Pink At Him manikúra

3. júla 2014
Pink at him manikúra

Ahojte drahúšikovia:)

Túto manikúru som vytiahla zo svojho “archívu” preto mám len zopár (nie najlepších) fotiek :), ale dúfam, že aj napriek tomu sa vám bude páčiť :). V podstate je veľmi jednoduchá až na jeden nechtík na ktorom budeme opäť robiť leopardí vzor. Tak sa do toho pustime:)

Pink at him ľavá ruka

Použila som:

Podkladová vrstva/Base coat:

Sally Hansen – Double Duty

Sally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

Sally Hansen – Complete Salon Manicure Odtieň: Pink At Him (500)

Maybelline – Colorama Odtieň: 45 (čierny)

Catrice – Ultimate Nail Laquer Odtieň: Two Million Dollar Baby (41) (strieborné trblietky)

S-he – Nail Polish Quick Dry Odtieň: 275 (strieborný) TIP: S-he laky sú o niečo tekutejšie a to môže pri zdobení spôsobovať problémy. Určite by som vám odporúčala nejakú hustejšiu konzistenciu laku.

Použila som - zdobenie laky na nechty

Ďalšie pomôcky:

Avon – Zdobiace pero (gulička) + štetec (Tip: namesto guličky môžete použiť zápalku a na miesto štetčeka by malo postačiť aj špáradko)

Vrchná vrstva/Top coat:

Sally Hansen – Insta dri, top coat

Sally Hansen top coat

Postup:

Ako prvú som si naniesla podkladovú vrstvu – base coat Double Duty. Nasledovali 2 vrstvy Sally Hansen Pink At Him na všetky nechty okrem pravého prstenníka. Na pravý prstenník som naniesla 2 vrstvy čiernej Coloramy a po zaschnutí som pridala  lak Catrice (strieborné trbliekty). Čierna spolu s týmito trblietkami sa mi veľmi páči pretože to u mňa evokuje hviezdy na nočnej oblohe:)

Na ľavý prstenník som pomocou zdobiaceho pera dokreslila leopardí vzor a to tak, že som si tenkým štetčekom namaľovala čierne čiarky tak aby spolu vytvárali tvar podobný kruhu (nepresného, niekedy ho nemusíte ani dokončiť) tieto “tvary” som potom vyplnila bodkou strieborného laku S-he. Pod dostatočne dlhej dobe keď dizajn zaschol som ho pretrela 1 vrstvou Sally Hansen top coatu. Tadáááá a krásne nechtíky sú hotové:)

Pink at him pravá ruka

Tadáááá a krásne nechtíky sú hotové:) Čo poviete? Páči sa vám tento odtieň “ružovej”?

PS: Čoskoro urobím aj recenziu na Sally Hansen Complete Salone Manicure laky:)

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    15 + 9 =