0
Kozmetika Nail Art

Yellow Mellow – rýchla svieža žltá manikúra

1. júla 2014
Yellow Mellow svieža žltá manikúra

Ahojte drahúšikovia:)

Dnes to bude len krátka mani, ktorá je ale veľmi svieža a môže vám rozjasniť dnešný upršaný dník. Bohužiaľ mám iba jednu foto manikúri lebo viac som nestihla pofotiť tak dúfam, že mi to odpustíte:).

Použila som:

Podkladová vrstva/Base coat:

1. Sally Hansen – Double DutySally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

2. Sally Hansen – Xtreme wear Odtieň: 360 Mellow Yellow

3. Catrice – Ultimate Nail Laquer Limited Edition Feathers & Pearls Odtieň: C03 Charleston´s Fame (ružový)

4. Funky Fingers: trblietky Odtieň: Up All Night (myslím, že u nás sa táto značka nepredáva, tento som dostala ako darček a je z Ameriky ale určite nájdete podobné trblietky aj na Slovensku)

Zdobenie Yellow Mellow mani

Ďalšie pomôcky:

5. Avon – Zdobiace pero (gulička) + štetec (namesto guličky môžete použiť zápalku a na miesto štetčeka by malo postačiť aj špáradko)

Vrchná vrstva/Top coat:

7. Sally Hansen – Insta dri, top coat

Sally Hansen top coat

Postup:

Postup je skutočne jednoduchý:) naniesla som jednu vrstvu base coatu Double Duty. Ďalej nasledovali 2 vrstvy Mellow Yellow Xtreme wear. Po zaschnutí som použila zdobiace pero (guličku) na ktoré som si nabrala kvapku Catrice Charleston´s Fame a urobila som niekoľko bodiek na prstenníku (ľavej aj pravej ruky, ale je to na vás či zvýrazníte jeden alebo obidva:) a keďže sa mi to ešte aj s tými ružovými bodkami zdalo nudné pridala som ešte jednu vrstvu Funky Fingers trblietok. Vyzerajú síce,že budú vo fialovom odtieni ale vôbec to tak nie je trbliecu sa tak rôzne skôr zeleno-žlto ale aj trošku modro-ružovo:). Všetko som samozrejme zakončila top coatom.

Dolu do komentárov mi určite napíšte či sa vám táto manikúra páči alebo aké farby nosíte na nechtíkov v lete vy:) Ak máte radi Instagram alebo Facebook môžete ma nasledovať aj tam: FB LuciasBlog IG: @luciasblogsk a @missluciadams

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

 

    Zanechať odpoveď

    nineteen + 7 =