0
Kozmetika Nail Art

Striebro nad zlato manikúra

29. júna 2014
Strieborná mani

Ahojte drahúšikovia:)

Minulé leto som si kúpila strieborný lak a je to síce dosť divné ale za ten rok som ho stihla použiť len raz (bude to asi tým že som mala dlhšiu dobu gélové nechty) prešlo to strašne rýchlo:). Hneď ako som ho prvý krát použila bola som unesená s toho ako perfektne vyzerá. A tak teraz po roku som sa k nemu konečne zas dostala.

Pravá ruka

Pravá ruka

Ľavá ruka

Ľavá ruka

Použila som:

Podkladová vrstva:

1. Sally Hansen – Double Duty

Sally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

2. S-he – Odtieň 275 (strieborný)

3. Essence – Nail art special effect topper 3D glitter Odtieň: 43 (tmavomodré trblietky)

4. Catrice – Ultimate nail laquer  Odtieň: 49 Keep Pool

5. Miss Sporty – Odtieň: 31 (striebornomodré trblietky)

Modré zdobenie

Vrchná vrstva/Top coat:

6. Sally Hansen – Insta dri, top coat

Sally Hansen top coat

Postup:

Ako prvé som naniesla 1 vrstvu  Sally Hansen – Double Duty. Na ľavej ruke som pretrela všetky nechty (okrem prstenníka) strieborným lakom S-he (2 vrstvy). Na prstenník na ľavej ruke som naniesla 1 vrstvu modrého laku Catrice – Keep Pool. Po uschnutí som na prstenník naniesla 2 tenké vrstvy Essence – Nail art special effect topper 3D glitter tmavomodré trblietky a na malíček som naniesla 1 vrstvu Miss Sporty striebornomodré trblietky. Na pravej ruke som na každý necht použila 2 vrstv strieborného laku S-he. Na prstenník pravej ruky som po zaschnutí pridala 2 vrstvy Essence – Nail art special effect topper 3D glitter tmavomodré trblietky a na malíček 1 vrstvu Miss Sporty striebornomodré trblietky. Všetko som zakončila 1 vrstvou Sally Hansen – Insta dri, top coat.

Ľavá rukaPravá ruka

Musím uznať, že  Nail art special effect topper 3D glitter od Essence je zatiaľ jeden z najlepších glittrových lakov aké som kedy mala v tomto prípade skutočne nemusíte trblietky v laku “naháňať” horšie to už bolo s Miss Sporty čo je možno vidieť aj na obrázku na pravej ruke trblietky na malíčku skoro nevidno. Inak je ale skutočne krásny a keď si dáte záležať a použijete niekoľko tenších vrstiev určite to bude stáť za to:).

Páči sa vám výsledok? Ak vás moja manikúra inšpirovala a rozhodnete sa vytvoriť niečo podobné pridajte ju na môj FB LuciasBlog. Rada sa pozriem na vaše príspevky:)

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    ten + 10 =