0
Móda Outfity

Little White Dress

11. júna 2015
Little White Dress 1

Ahojte drahúšikovia,

Little White Dress 2
toto bol môj večerný outfit, keď sme si s kamarátkami vyšli von posedieť na terase v meste. Milujem tieto horúce letné večeri strávené s tými ktorých mám rada. Momentálne je mojím obľubeným miestom banskobystrické námestie. Je prekrásne a ja som vďačná, že si môžem užívať skvelú atmosféru ktorá tu je a tu sme aj nafotili outfit:).

Priznávam, že som veľmi nevedela čo s vlasmi a tak som si len urobila cestičku na stred a potom ich voľne zaplietla a aj keď sa mi to najskôr veľmi nepozdávala keď tak pozerám na tie fotky vyzerá to celkom dobre. Tento krát bol make-up menej výrazný ako minule aj keď aj v tento deň som si dala červený rúž:). Na oči som však použila len svetlý tieň (na celé viečko) a potom som to celé doladila trošku hnedším tieňom ale nie prílíš výrazným a použila som aj čiernu linku. Bohužiaľ nemám žiadnu fotku kde by ste to pekne videli a do budúcna sa budem snažiť nafotiť aj make up.

Little White Dress 3

Little White Dress 4

Little White Dress 5

Kabátik z Bershky je mojím obľubeným kúskom, kúpila som ho tuším minulé leto a vôbec to neľutujem. Vždy vie osviežiť celkový vzhľad:).

Šaty: New Yorker

Okuliare: Gate

Kabelka: No brand

Kabátik: Bershka

Topánky: Deichmann

 

Little White Dress

Little White Dress 7

Little White Dress

 Ako radi trávite letné večeri vy?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    five × 5 =