0
Móda Outfity

Nedeľa v Ružomberku

17. marca 2015
Ružomberok 1

Ahojte drahúšikovia,

v nedeľu na MDŽ sme si s priateľom zašli na mini výlet do Ružomberka. Bol to príjemný a pohodový deň a keďže takto krásne svietilo slnko urobili sme aj niekoľko fotiek na blog. Vo vzduchu už bolo pomaly cítiť jar s čoho sa veľmi teším, keďže obľubujem slnko a teplo. Vždy keď sa už blíži jar a leto cítim sa ako by som bola v inom svete. Cítim akúsi zvláštnu a magickú atmosféru. Ako by sa všetko naokolo mňa zlepšilo. Poznáte to? Stáva sa aj vám niečo podobné?

Ružomberok 2

Ružomberok 3

Ružomberok 4

Táto nedeľa bola síce dosť obyčajná ale ja som sa cítila neobyčajne, pretože práve v tých najobyčajnejších momentoch sa skrýva krása života:). Okrem prechádzky po meste sme si zašli do miestnej kaviarne na horúču čokoládu so šľahačkou a potom ešte na prechádzku na Hrabovo.

Ružomberok 5

Nádherný pohľad:)

Ružomberok 7

Ružomberok 8

Hrabovo

Večer sme ešte stihli klzisko a večerné korčuľovanie. Korčule som vytiahla z pivnice po mnohých rokoch ale stálo to za to. Bezbolestne priznávam, že nie som žiadny šampión v korčuľovaní ale ako sa hovorím “Nie je dôležité vyhrať ale zúčastniť sa.” A ja sa teším, že som sa konečne po dlhých rokoch “zúčastnila” a verím, že tomu tak bude opäť aj budúci zimu a, že sa budem každým rokom zlepšovať:)

 Outfit

Okuliare: F&F

Kabelka: od sestry

Čelenka: Gate

Topánky: CCC

Šaty: Cropp

Kabátik: F&F

Sveter: F&F

Prajem vám úspešný týždeň plný radosti a úsmevov.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    eight + 6 =