0
Kozmetika Recenzie

L’Oréal Paris Colorista Washout – recenzia

29. januára 2021
L’Oréal Paris Colorista Washout

Ahojte drahúšikovia,

niekedy dávnejšie, som písala recenziu na Colorista spray, ktorý som použila na vlasy na Halloweensku párty. Ak ste čítali recenziu viete, že som s ním nebola veľmi spokojná (ak ste nečítali, práve tu zistíte viac – Colorista Spray 1-Day Color – Recenzia).

Colorista Washout - vymývateľná farba

Ako hodnotím Colorista Washout?

Avšak okrem spreju som sa rozhodla vyskúšať aj Colorista Washout, čiže farbu, ktorá sa po 5-15 umytiach kompletne vymyje. Musím povedať, že s týmto produktom som na rozdiel od spreju veľmi spokojná.

L’Oréal Paris Colorista Washout - zmývateľná farba na vlasy

Druhé testovanie produktu

Toto leto som ju testovala už druhýkrát. Najskôr som vyskúšala svetlúružovú – Pink a tentokrát som siahla po tmavoružovej Hot Pink. Na fotkách môžete vidieť Hot Pink.

Pink som skúšala v zime a nemám vlásky pekne nafotené takže si vystačíme s týmito ilustračnými fotkami. Za mňa osobne sa oplatila viac Hot Pink lebo po pár vymytiach z nej vlastne máte Pink. 😀 Čiže po každom zmytí máte trošku iné vlásky a príde mi to zábavnejšie a zaujímavejšie. 🙂

Na druhú stranu chápem, že tá pastelová farba láka možno viacerých ľudí tým, že nie je taká výrazná. Na obe farby som mala aj z okolia veľmi pozitívnu spätnú väzbu a Hot Pink som si v lete veľmi užívala.

Ružové vlasy sa mi páčia už dlho a tak je Colorista super možnosťou vyskúšať si to. V lete to môžete využiť na pár dní dovolenky alebo počas festivalov.

L’Oréal Paris Colorista Washout - zmývateľná farba na vlasy

Osvieženie účesov & zdravé vlasy

Za mňa je zmývateľná farba Colorista Washout ideálny kompromis medzi oživením vlasov a účesov a tým, že si ich nemusíte kompletne na dlho prefarbovať a celkovo farbou ničiť.

Pre mňa bolo najväčšou nevýhodou množstvo. Áno mala som dlhánske vlasy ale farbu som používala len na časť, ktorá bola blond a vystačilo to tak ledva ledva.

LColorista Washout od Loreal Paris - zmývateľná farba na vlasy

Moje tipy k použitiu

Určite ak máte vlasy dlhšie ako po ramená a chcete si nafarbiť celú hlavu, kúpte si viac ako 1 balenie. Taktiež musím povedať, že napr. Pink, čiže svetlo ružová vám na tmavšie vlasy asi nechytí a keď tak skúste radšej výraznejšiu ružovú. Blondíny majú v tomto určite výhodu.

Hot Pink - Colorista Washout na dlhých vlasoch

Keďže ja sa sama nefarbím a v tom čase som mala dlhé vlasiská, mala som trošičku problém to aplikovať. 😀 Dlhé vlasy + málo skúsenosti = trápenie a riadne precvičenie rúk. No priznávam, na druhýkrát mi to už šlo lepšie.

Ak ale máte nejakú kamarátku, ktorá je vám ochotná pomôcť určite sa jej opýtajte. Budete to mať rýchlejšie, hlavne pri podobnej dĺžke vlasov akú som mala ja. 😀

Osobne som chcela z farby vyťažiť, čo najviac a tak som si mastnejšie vlasy v lete dala do rôznych účesov aby som trošku predĺžila dobu vymytia. Celkovo mi vydržalo vo vlasoch cca mesiac, dva.

Za mňa teda super produkt ak hľadáte malé vlasové osvieženie, no nechcete nič trvalé a rada by som si takúto zmenu farby vlasov zopakovala aj toto leto. 🙂

A čo vy vyskúšali by ste Colorista Washout farby? Ak ste ich skúšali aké odtiene sa vám páčili najviac?

LuciasBlog - podpis
Colorista Washout farba na vlasy - ružová Hot Pink

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    19 − 4 =