0
Lifestyle Mama blog Rôzne

Prišli sme o bábätko, našu Izabellu

25. novembra 2019
Budúci rodičia na Sicílii

Presne dnes sme 6 mesiacov manželia. Presne o takomto čase sme tancovali a zabávali sa na našej svadobnej hostine.

Presne dnes, takto pár mesiacov dozadu som zistila, že som tehotná a že budeme mať bábätko. Už som mala pripravený aj článok s radostnou novinou.

Svadobná cesta s Izabellou v brušku

No takto dnes 25. novembra už nie som tehotná.

Dnes by som už bola v 6. mesiaci. Ale nie som. Stále zvažujem či kliknúť “Publikovať” alebo nie. A stále uvažujem, čo presne napísať a čo nie. Je toho veľa. Ale zároveň je to tak intímne.

Budeme rodičia

Naša Izabella v brušku

No možno aj v tom je problém, že je to tak intímne a mnohí sa tvária, že sa to nedeje, aj keď je to pomerne časté. Na to sa ženám podarí prísť asi najskôr, keď to samy zažíjú. Zrazu sa otvoria nové dvere a priznania “To sa stalo aj nám” pribúdajú.

Ale nie o tom som dnes chcela. Dnes som len chcela osláviť zázrak života aj keď bol krátky a trval len pár mesiacov. Za našu Izabellu som vďačná a ľúbim ju rovnako. Je to dar, ktorý nás navždy spája. Naša láska v manželstve je o to väčšia a naše spojenie o to silnejšie.

S Izabellou v brušku na našej svadobnej ceste

Možno o to viac si uvedomujem hodnotu života a ďakujem za ďalší deň. Izabella mi ukázala, že mám v sebe silu o ktorej som ani netušila. Ako vraví môj manžel je to naša učiteľka. 

A tak som aj vám, ktoré si tým možno prechádzate práve teraz alebo ste si tým už prešli alebo je možné, že vás to ešte len čaká, chcela povedať, že v tom nie ste samy. A že vaše dieťa, aj keď je v nebíčku bude už navždy vašou súčasťou.

Naša dcéra v brušku.

Ďakujem môjmu manželovi, ktorý je tá najlepšia podpora a partner a ďakujem mojej dcére za tých pár mesiacov, ktoré som s ňou mohla zažiť. Lebo aj to je jedným obrovským darom.

Prišli sme o bábätko

Pre našu Izabellu s láskou tvoji rodičia. ❤️

LuciasBlog - podpis

 

    Zanechať odpoveď

    3 × 4 =