0
Kozmetika Recenzie Tipy & Triky

Ako docieliť plné pery len s pomocou make-upu?

13. decembra 2019
Svadobné líčenie, nanášanie rúžu

Plnšie pery, to je niečo, po čom túži mnoho žien. No nie každá chce podstúpiť zákrok aby sa k vysnenému zväčšeniu dopracovala a preto mám pre vás pár tipov ako si opticky zväčšiť pery a to len s pomocou make-upu:

1. Peeling

Začnite peelingom pier. Ja mám vyskúšaný tento peeling od Mary Kay Satin Lips a je veľmi príjemný. Pery okrem peelingu taktiež hydratuje. Máte teda dva v jednom.

2. Ceruzka na pery

Použite ceruzku na pery ale pery obkreslite trošku vyššie ako sú vaše skutočné kontúry.

3. Rúž

Na pery naneste rúž. Na optické zväčšenie pier pomáha jemné vytvorenie ombre efektu. To znamená, že ceruzka na pery bude tmavšia ako samotný rúž. Prípadne použite tmavší rúž po okrajoch a svetlejší do stredu pier.

Mojou osobnou obľúbenou kombináciou je tmavšia ceruzka, ako napríklad táto od Rimmel 1000 Kisses (odtieň CoffeeBean) v kombinácii s rúžom L’Oréal Paris Color Riche Balmain (odtieň Confidence).

Rúž v odtieni Confidence je jemne nude so zlatými trblietkami. Dodáva perám veľmi pekný trblietavý efekt, ktorý je ale vhodný na každodenné nosenie. Použila som ho aj pri mojom svadobnom líčení.

Ak sa chcete vyhnúť trblietkam stačí si vybrať iný odtieň. Mňa najnovšie zaujala rada L’Oréal Paris Color Riche Matte Free The Nudes z ktorej som si na začiatok vybrala odtieň No Diktat. No ak sa rozhodnete kombinovať tmavšiu ceruzku na pery nemusíte sa báť ani tých najsvetlejších odtieňov ako No Cliché alebo novinky od Revolution PRO New Neutral v odtieni Cashmere.

4. Lesk na pery

Ak chcete opticky zväčšiť ešte o kúsok viac, potrebujete k tomu lesk na pery. Tu sa nám naskytuje ešte možnosť použiť lesk, ktorý pery zväčšuje vďaka aktívnej látke, ktorá podporí prekrvenie alebo klasický lesk na pery.

Mňa najnovšie oslovil lesk na pery od Catrice Generation Plump & Shine v odtieni Golden Zircon 090. Obsahuje malé čiastočky, ktoré krásne odrážajú svetlo a v balení vyzerá trošku holograficky.

Ďalšou možnosťou je Makeup Revolution Nudes Collection Metallic buď v odtieni Lingerie (tmavší) alebo v odtieni Bustier (svetlejší). Prípadne stará klasika – čistý, priezračný lesk na pery.

5. Dokonalé línie

Na úplny záver a pre absolútne dokonalý vzhľad si zoberte plochý štetček, na ktorý nanesiete trošku make-up a obíďte pery tak aby ste zvýraznili vaše jemne zväčšené kontúry.

Tieto tipy najľahšie využijete pri tzv. nude looku ale dajú sa využiť aj pri červených perách. 🙂

Ako bonus mám pre vás zľavy pri nákupe na notino.sk – 5% na všetko nezľavnené s kódom SK5DARCEKY (platí od 13.12 do 20.12.2019. Alebo 10% na dárčekové sady, stačí použíť kód SET10SK.

 

Aké sú vaše tipy pre krásne pery?

Podpis Lucia

 

    Zanechať odpoveď

    one + 14 =