0
Kozmetika Recenzie

5 úžasných rozjasňovačov

30. marca 2020
Top rozjasňovače

Ahojte,

keď už máme tu karanténu, poďme si trošku rozjasniť naše dni. 🙂 Mám pre vás 5 úžasných rozjasňovačov, ktoré pravidelne používam. Ďalším bonusom je, že sú cenovo dostupné.

Sú taktiež skvelým doplnkom k mojím obľúbeným bronzérom, o tých si prečítate viac tu. Poďme si povedať, čo sa mi na nich páči a čo by som trošku vylepšila, ak by sa dalo.

Essence – Glow to Go

Glow to Go je paletka 4 rozjasňovačov a dlho som po nej poškuľovala kým som ju kúpila. Odtieň paletky je 10 sunkissed glow a samotné rozjasňovače už odtiene nemajú rozpísané. Môj najobľúbenejší z celej paletky je 2. odtieň zľava. V podstate celkovo ma zaujali svetlejšie odtiene v paletke, čiže prvé 2.

1.odtieň je skôr champagne zatiaľ čo druhý je skôr rose gold. Glow to go sú pomerne výrazné, priznám sa, že som to od nich až tak nečakala. Jediné čo považujem za malinkú nevýhodu je, že trošku cestujú po tvári, tým myslím, že rozjasňovač až tak nedrží na mieste.

Musíte teda počítať s transferom a s tým, že budete mať po pár hodinách trblietky aj inde po tvári. Mne osobne to až tak veľmi neprekáža, no všimla som si to, že večer sa highligher nachádza aj tam kde som ho ráno nedávala. 🙂

Líčenie počas príprav na svadbu

Catrice High Glow Mineral

Rozjasňovač od Catrice by som nazvala ako univerzálny. Mám odtieň Light Infusion 010 a síce má studenší odtieň používala som ho pri všetkých možných líčenia. Preto ho považujem za môj najuniverzálnejší rozjasňovač.

Pleť krásne rozžiari a tiež je dostatočne výrazný a ľahko sa nanáša. Ak by ste nevedeli aký odtieň rozjasňovača zvoliť, odporúčam buď tento alebo niečo podobné (do biela).

Moje top rozjasňovače

Pupa Marbled Blush

Pupa Marbled Blush odtieň 001 som vyhrala v súťaži na Instagrame a to som vtedy netušila ako veľmi si ho zamilujem. Je to pre mňa ideálny produkt, keďže je v ňom kombinácia rozjasňovača a lícenky. Nie som až takým fanúšikom líceniek, pri 95% líčení ju vôbec nepoužívam.

No táto kombinácia produktov sa mi veľmi zapáčila. Je v ideálnom pomere. Odtieň je nádherne ružový (barbie style) a odráža sa do ružovo-broskyňovo-biela. Určite vyskúšajte takýto typ produktu aj v prípade, že lícenky nie sú váš obľúbený produkt.

Makeup Revolution Strobe

Povedala by som, že u Makeup Revolution Strobe som si prešla cez sklamanie k absolútnej láske. Pred tým, než som si ho objednala som si čítala aj pár recenzií a písalo sa v nich, že je skôr nevýrazný, pričom ja som hľadala niečo výraznejšie. No povedala som si, že skúsim.

Keď som ho skúšala bola som aj ja na začiatku sklamaná, že je skutočne “slabý”, no čím viac som ho používala tým viac som ho zbožňovala. Makeup Revolution Strobe je perfektný na každodenné nosenie. Rozjasní vašu tvár síce jemne ale pekne a hlavne prirodzene, tak aby vynikla, no nie je to taký highligh, ktorý oslepí pol ulice.

Ja mám odtieň Gold Addict, ktorý krásne doplní bronzér v teplej hnedej. Majú ešte 2 ďalšie odtiene okrem Gold Addict, Flash (biely) bude podľa mňa trošku podobný Catrice High Glow Mineral.

Jediné čo sa mi na ňom nepáči, je že sa mi zlomil obal v ohybe bez toho aby mi spadol alebo aby som s ním robila čokoľvek zvláštne. Myslím, že má slabý kĺb, teraz je jeho otváranie veľmi nepraktické.

Svadobný make up

Pupa Glow Obsession

Je to opäť mix lícenky a rozjasňovača. Ja mám odtieň 002 (myslím, že na výber máte z 3 variánt). Balenie ako také je pomerne malé v porovnaní s ostatnými. Odtieň 002 je hnedo-ružový a považujem ho za celkom neobvyklý.

Zatiaľ som ho neskúšala pri veľa líčeniach. Tento jediný by sa dal použiť skoro až ako bronzér. Používam ho len na líca, tak ako Pupa Marbled Blush. Ostatné rozjasňovače sa dajú použiť po celej tvári (nos, nad vrchnou perou, brada a čelo).

Tak čo vy a rozjasňovače? Máte niektorý z týchto doma? Ktoré sú vaše najobľúbenejšie? Napíšte mi vašich obľúbencov, rada ich vyskúšam.

LuciasBlog - podpis

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    4 × 1 =