0
Lifestyle Mama blog

Moja Baby Shower pre #BabySuja2021 a tipy ako pripraviť najlepšiu Baby Shower párty

17. júna 2021
Ako pripraviť najlepšiu Baby Shower Párty

Ahojte,

tak celkom tesne pred termínom sme stihli aspoň malú Baby shower s naším dievčatkom #BabySuja2021. Ja sa veľmi teším, že sa to podarilo lebo veru, nebola som si istá či nám to vyjde. Vždy som túžila mať niečo podobné a tak som sa veľmi potešila, keď mi navrhla moja kamarátka Lenka, že by ju pre mňa zorganizovala.

Výzdoba na moju Baby Shower
Inšpirácia na občerstvenie na Baby Shower party

Ale ešte pred tým ako sa dostanem k samotnej Baby shower, rada by som sa s vami podelila o odkaz na môj rozhovor na Biano. Prešli sme rôzne témy. Napríklad, prečo vznikol blog, aké témy ma najviac bavia, taktiež niečo ohľadom Mama blogu a tak ďalej. Ak by ste si ho chceli prečítať nájdete ho pod titulkomBiano Blogger: Každý by mal mať priestor, kde môže byť kreatívny, ja mám blog“.

Torta na Baby Shower pre BabySuja2021
BabySuja2021 - Baby Shower oslava privítania bábätka

Ako vyzerala moja Baby shower?

Bavili sme sa o nej ešte veeeeľmi veľmi dávno. Aj keď neskôr som už bola v podstate zmierená aj s možnosťou, že ju asi ani nestihneme.

Nakoniec sa Lenka s dievčatami o všetko postarali a pripravili mi úžasné prekvapenie. Krásnu výzdobu a veeeeeeeľa rozkošného ružového občerstvenia.

Pohostenie na Baby Shower - privítanie bábätka

Baby shower mi prešla strašne rýchlo a to asi najmä preto, že sme sa dobre bavili a predsa len sme boli časovo obmedzené. Zároveň je to skutočne už len pár dní do pôrodu a tak si už musím šetriť energiu.

Občerstvenie na oslave pre budúci maminku

Preto som rada, že moja sestra vypomohla s hostením a celkovou prípravou. Ja som si už mohla len sedkať a trošku sa porozprávať s dievčatami, ktoré som nevidela celé mesiace.

Baby Shower pre mom to be - oslava pre budúcu maminu a dievčatko
Inšpirácia na pohostenie a občerstvenie na Baby Shower párty
Budúca mamina dievčatka, darčeky pre bábätko a mamičku - Baby Shower

Na moju prvú Baby shower budem mať len a len tie najlepšie spomienky. Aj preto si ich chcem uložiť tu na blogu a trošku sa s vami podeliť o krásnu výzdobu, ktorú mi dievčatá pripravili.

Ružová výzdoba na baby shower pre budúcu maminu dievčatka
Ružová výzdoba na Baby Shower pre dievčatko

Ja som v podstate ani nefotila ale keďže ma baby poznajú, krásne mi nafotili celú výzdobu. Okrem toho sme stihli aspoň nejakú tú spoločnú foto.

Baby Shower s babami

Ešte raz vám všetkým ďakujem, že ste prišli a verím, že ste si to užili tak ako ja. Samozrejme ďakujem aj za krásne darčeky pre mňa a pre malú. Plienková torta pre malú Valentínku od tety Livky a darčeky v krabičke pre mňa, teda pre maminku, aby som na seba po pôrode celkom nezabudla. 😛

Plienková torta pre bábätko na Baby Shower
Darček pre budúcu maminu - Mommy to be krabička
Darček pre budúcu maminu na Baby Shower - Mommy to be
Supermom - darček pre budúcu mamičku na Baby Shower
Baby Shower pre naše dievčatko a budúcu maminku
Ako pripraviť Baby Shower párty? - Občerstvenie
Budúca mamina s princeznou v brušku

Hra na Baby shower párty

A na záver spomeniem jednu milú hru, ktorú sme si v rámci Baby shower zahrali. Na papierik sme všetky napísali odpovede na tieto otázky:

  • Odhad termínu kedy sa narodí
  • Ako si myslíme, že bude malá vyzerať
  • Jej budúce povolanie
  • Jej budúce záľuby
  • A nakoniec prianie do života
Plienková torta pre dievčatko a darček pre budúcu maminu na Baby Shower

Prišlo mi to krásne, baby boli skoro ako také sudičky. 🙂 Všetky odpovede malej uložím do špeciálnej spomienkovej krabičky s jej vecičkami na pamiatku.

Výzdoba na baby shower pre budúcu maminu a bábätko - ružové balóny

Inak výzdobu si nechávam až do narodenia malej. Nech nás tu víta pri návrate z pôrodnice. 😛

Ružová výzdoba na baby shower pre dievčatko a budúcu maminu
Výzdoba a občerstvenie na Baby Shower v ružovej farbe pre budúcu maminu dievčatka
Baby Shower s babami a Valentínkou v brušku
Perníčky a káva na Baby Shower

Ako pripraviť najlepšiu Baby Shower párty?

No a na záver, ako pripraviť takú parádnu Baby Shower ako som mala ja? Síce som ju neorganizovala, takže na toto by asi lepšie zodpovedala moja kamarátka Lenka a taktiež je tu ešte stále “doba kovidí” ako to volá môj manžel ale napriek tomu vám chcem spísať pár tipov.

Kto bude hostiteľom Baby Shower párty?

Rozhodnite sa či si ju chcete zorganizovať sama alebo by ste boli rada, keby to za vás urobila nejaká kamarátka a skúste ju prípadne poprosiť. Taktiež sa s ňou rovno dohodnite na mieste konania. Chcete ju mať doma, vonku na záhrade alebo u niekoho iného či prípadne zvažujete prenajať si priestor napríklad v kaviarni/reštaurácii?

Kedy sa robí Baby Shower párty?

Určite v čase keď máte ešte dosť energie aby ste si ju mohli užiť. Dá sa skĺbiť s oznámením pohlavia bábätka, ktoré zvyčajne rodičia poznajú cca od 20. týždňa alebo sa dá vyčkať do 3. trimestra, kedy je už budúca mamička krásne zaguľatená. V podstate je to na vás ako sa cítite a kedy by ste chceli bábätko oslavovať. Ja som chcela mať moju približne vo 8. mesiaci, no nakoniec sme to stihli tesne v 9. mesiaci. 🙂

Aká by mala byť výzdoba na Baby Shower párty?

Opäť je to na vás alebo teda na vašej kamarátke/príbuznej, ktorá bude Baby Shower organizovať. Môžete ísť podľa klasiky ružová pre dievčatko, modrá pre chlapčeka alebo sa môžete dohodnúť na neutrálnych farbách napríklad ak pohlavie nepoznáte.

Produkty na Baby Shower, ktoré určite využijete:

Zoznam hostí a darčekov na Baby Shower

Zoznam hostí by si mala určite pripraviť budúca mamička a buď ho odovzdať hostiteľke, prípadne sama pozvať ľudí, ktorých na Baby Shower chce mať. Ja som pôvodne počítala s väčšou Baby Shower no nakoniec sme sa prispôsobili okolnostiam, podľa toho sme prispôsobili aj miesto.

Taktiež som povedala, že v podstate žiadne vecičky pre bábätko baby nemusia kupovať, keďže ja som mala výbavičku kompletne hotovú a bolo by zbytočné dostávať napríklad ďalšie bábätkovské oblečenie, cumlíky či plienky. O to viac som ocenila krásny darček pre mňa. Aby som bola úprimná časť bola prekvapenie a časť bola z môjho wishlistu. 🙂

Hry a program na Baby Shower párty

No a posledný bod je program. Je mnoho rôznych aktivít a hier, ktoré sa v rámci Baby Shower párty dajú robiť. Zároveň to netreba prehnať aby ste mali trošku času aj na hostí, ktorí sa zúčastnia. Ja som rada, že Lenka zakomponovala jednu malú hru (a že sme sa odfotili), no zároveň nám zostal čas len tak sa zasmiať, pokecať, prebrať pôrody aj rozchody/schody a len tak sa porozprávať o živote.

Chceli by ste mať aj vy Baby Shower párty? Prípadne plánujete niekomu jednu zorganizovať?

PS: Článok som napísala ešte pred pôrodom ale vydaný je až neskôr po pôrode. 🙂

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    one × one =