0
Mama blog Outfity

Kde kúpiť príjemné materské oblečenie?

11. júla 2021
Šaty na dojčenie - materská móda - Bonprix

Som mama 2 mesiace a tentokrát skutočne nežartujem, keď poviem, že si nemám čo obliecť.

Materské šaty - šaty na dojčenie
Bielu mašľu do vlasov nájdete na mojom e-shope – Veľká mašľa do vlasov na francúzskej spone – biela

Som čerstvá mama a nemám si čo obliecť, kde kúpim príjemné materské oblečenie?

Musím priznať, že som sa pripravovala na mnoho vecí, tehotenstvo, pôrod dokonca aj šestonedelie, no je pravda, že materská móda, hlavne čerstvo po pôrode, ma zaskočila.

Materská móda, tehotenské šaty

Mojím jediným šťastím je, že je leto aj to som v šatníku s odretými ušami našla asi 2 kusy oblečenia, ktoré mi ako tak padnú.

Mama a dcéra - kočík Mima Xari, materská móda
Biela mašľa do vlasov

Nakupovanie ďalších, skutočne nutných kúskov, mi ide zatiaľ pomaly. Ale našťastie som si našla na Bonprixe niekoľko materských/tehotenských (a zároveň kojo-friendly) outfitov, ktoré si plánujem uloviť.

Mama a Valentínka Vivien

Zatiaľ som si stihla kúpiť tieto materské šaty/šaty na dojčenie (a dvojo nematerských, no tie mi nesadli cez prsia, to je prekvapenie že? :D) a čierne materské tričko. Musím priznať, že sú mojou skutočnou záchranou počas týchto horúcich dní.

Kočík Mima Xari Caramel
Biela mašľa do vlasov

Okrem toho mám skvelú skúsenosť aj s materskými podprsenkami z Bonprixu a to konkrétne s týmito – Podprsenka na dojčenie (2 ks) bio bavlna.

Mama a dcéra - mama blog

Mám ich v 2 farebných prevedeniach, sivej a čierno-červenej. Škoda, že nie je na výber ešte biela s béžovou. Ak by boli kúpila by som aj tie. Momentálne nosím v podstate len tieto podprsenky na striedačku.

Materské oblečenie - šaty na kojenie

Fotiť vám ich nebudem lebo by to nestálo za to. 😀 (Moje obrie prsia ma doteraz stále prekvapujú/fascinujú). No sú veľmi praktické a pohodlné, to je pre mňa v týchto úvodných dňoch materstva to najdôležitejšie.

Tehotenská a materská móda

Šaty aj tričko sú taktiež veľmi pohodlné. Moje kojo šaty nosím pravidelne na kočíkovanie a aj po dome, pretože nič iné nemám.

Tehotenské a materské oblečenie

Wishlist ďalších materských kúskov

Ďalšie šaty, ktoré plánujem dokúpiť do môjho šatníka sú tieto džersejové krátke kvetované šatočky. A keď už som spomínala bielu materskú podprsenku, tak mám vyhliadnutú túto podprsenku na dojčenie. Nie je to tá istá ale myslím, že sa veľmi podobá podprsenkám v dvojbalení.

PS: So zľavovým kódom 7711 ušetríte 15%, je platný do 11.7.2021.

Vlasové doplnky - Veľká biela mašla do vlasov na spone

Ďakujem Bonprix za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    1 + 14 =