0
Lifestyle Rôzne Taliansko

Vitaj 27… alebo ako sa plnia (narodeninové) sny

14. septembra 2018
Vitaj 27 - moje narodeniny

Ahojte drahúšikovia,

naposledy, keď som sa vám na blogu prihovárala, mala som 26 rokov. Dnes, presne v tejto chvíli, keď píšem tento text, je to týždeň od mojich narodenín.

Vitaj 27 - moje narodeniny

Pred pár rokmi mi napadlo, že počas narodenín/menín/výročí by som veľmi rada cestovala, lebo inokedy sme na to akosi aj tak vždy pozabudli. Tak prečo nevyužiť takéto krásne príložitosti na obohatenie sa zážitkami. Spomienky a zážitky s milovanými sú to najcennejšie. Minulé narodeniny sme to prvýkrát skúsili v Budapešti. 26 narodeniny som oslávila druhýkrát v živote v zahraničí. Prvýkrát to bolo v Írsku kde som oslávila svoje 18-náste narodeniny. Možno aj preto chcem spájať narodeniny s cestovaním. 🙂

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

No a 27 som oslávila vo Florencii a zvyšné dni na toskánskej pláži. V 26-tke som si opäť splnila niekoľko malých/veľkých snov. Som nadšená, že postupne sa plnia nielen moje cestovateľské sny ale aj kopec iných. V 26-tke som sa zasnúbila a plánujem svadbu s mojou láskou, s ktorým v mojich 27. rokoch, oslávime 10. výročie našej lásky svadbou. Už sme dokonca stihli aj krásne zásnubné fotenie. V mojej 26-tke k nám pribudol nový člen rodiny, náš britský kocúrik Leuško, ktorý k nám dokonale zapadol, pretože sa rád mojká presne tak ako my.

Investovala som do nového foťáku vďaka ktorému vám môžem na blog a Youtube prinášať ešte kvalitnejšie fotky a videá. Nakupovala som vo Florencii. Oslobodila som sa od mnohého čo ma ťažilo a stala som sa o kúsok sebavedomejšiou. Naše 9 výročie spoločného života, sme oslávili na nádhernej Sardínii, ktorú som taktiež túžila navštíviť už niekoľko rokov. V 26-tke môj blog oslávil 4. narodeniny a tento rok vás tu bolo zatiaľ najviac, za čo som nesmierne vďačná. Vyšplhala som sa na Šikmú vežu v Pise.

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

Dokončili sme našu spálňo-pracovňo-šatníkovú izbu. Ochutnala som toskánkse víno. Opaľovala som sa na (miestami) čiernej pláži. Cvičila jógu a meditovala pod holým nebom (keď bolo asi 12 stupňov). Prežila som krásny čas s najlepšími kamarátkami s výšky. Obímala som mojich starých rodičov. Pozorovala som západy slnka. Splnila som si všetky  wishes z wishlistu (no dobre všetky okrem jedného 🙂 ). Prevolala som hodiny s mojou sestrou a maminou. Pobozkala som môjho snúbenca v Epicentre lásky.

Videla som nové veci, prežila nové pocity, zažila som pády a sklamania. Cítila som ešte hlbšiu a úprimnejšiu lásku a úsmev na perách mi vyčarovali mnohí. A už teraz viem, že 27 bude ešte lepšia ako bola 26.

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

Vitaj 27 - moje narodeniny

A v tomto narodeninovom príspevku asi splním aj to o čom som už dlhšie hovorila a určite bude tým najkratším príspevkom na blogu za celý rok (okrem receptu na Aperol Spritz ,ten sa neráta). 🙂 Aj keď zas sem postupne pridávam viac a viac slov , tak uvidíme. Nezabúdajte “Be careful what you wish because you just might get it.” Svoje želania si dobre premyslite, lebo sa vám veru môžu skutočne splniť. 🙂

Zo srdca ďakujem za ďalší krásny rok a všetky požehnania v mojom živote.

Podpis Lucia

    Zanechať odpoveď

    three × 1 =