0
Lifestyle Rôzne

Výročie blogu – 6 rokov blogerka, čo sa za ten čas udialo?

28. apríla 2020
Všetko najlepšie k narodeninám Lucia's Blog

Môj blog má už 6 rokov!

To znamená, že by práve nastupoval do školy. 😀 Oslávil ich pár dní dozadu a to presne 4.4. 🥳 Minulý rok som to nestihla poriadne osláviť, keďže sme mali tesne pred svadbou a to bolo okrúhle 5 výročie. Zároveň je tento príspevok 200tým na blogu 🤯🥰 (v preklade hodiny strávené upravovaním fotiek, fotením, písaním textov a promovaním článkov na sociálnych sieťach).

Narodeniny a výročie Lucia's blog

Tento rok si to už nemôžem nechať ujsť, aj keď gratulujem trošku oneskorene. Je to priam neuveriteľné. Pripáda mi to ako včera, keď som ho zakladala a snívala som, o tom ako to bude celé fungovať.

Lucia's Blog má 6 rokov

Blogovať som začala ešte na vysokej a tak tu mám zachytený celkom pekný vývoj. 🙂 Za ten čas tu pribudlo mnoho tipov, recenzií, cestovateľských zážitkov a veselých chvíľ ako naša svadba ale aj smutné ako strata našej Izabellky.

Tehotná, šťastná oslávenkyňa

Ja sa teším na ďalší rok na blogu a verím, že aj kopec nových tipov a pekných zážitkov o ktoré sa s vami podelím a snáď vás potešia či inšpirujú.

6. narodeniny blogu Lucia's Blog

Teším sa na ďalšie zlepšenia a progres. Všetko najlepšie Lucia's Blog, prajem ti veľa úžasných čitateľov a úspechu. 🎉 Zároveň sa chcem poďakovať všetkým vám, ktorí sem, či už pravidelne, alebo raz za čas zavítate.

Moje narodeniny 2019

Ako ilustračné foto som sa rozhodla použiť fotky z mojej minuloročnej oslavy narodenín, ktoré mali byť tými doteraz najkrajšími lebo som práve bola tehotná s Izabellkou 🤰 a tešila som sa ako vám ich ukážem v tehotenských príspevkoch. Tie sa zatiaľ nekonajú a tak si odložím túto sladko-trpkú spomienku tu.💔

Lucia's Blog funguje už 6 rokov

Rozhodla som sa, že toto bude pre ne momentálne najlepšie možné využitie, takto som vyzerala – tehotná novomanželka a šťastná oslávenkyňa. Som zvedavá, čo nás čaká ďalej.

Narodeniny, oslávenkyňa, výročie blogu

Takže hor sa do nových zážitkov Lucia's Blog. 🎈🎈🎈🎈🎈

Blogoniny - Lucia's Blog oslavuje 6 narodeniny
Flower box – Le Diamond Roses

Malý výber mojich obľúbených článkov za posledný rok:

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    two × four =