0
Kozmetika

3 top riasenky na denné ale aj večerné líčenie

14. júla 2020
3 top riasenky - moje momentálne najobľúbenejšie riasenky

Riasenka je každodennou súčasťou líčenia mnohých žien. Nie som výnimkou a dnes vám ukážem moje 3 top riasenky, ktoré momentálne najviac obľubujem. Dôkazom je fakt, že som si ich dokupovala už niekoľkokrát.

Otvorená Snapscara od Maybelline

1. Snapscara od Maybelline

Moje momentálne denné líčenie sa skladá z makeupu, bronzéru, highligteru, trošky rúžu a Snapscary. Kedysi som nepoužívala žiadnu riasenku pri takomto rýchlom dennom líčení lebo som ju nerada večer odličovala.

Čiže buď som si nalíčila oči aj s očnými tieňmi či očnou linkou a vtedy som použila aj riasenku alebo som proste oči celkom vynechala.

Keďže Snapscara sa dá odlíčiť aj vodou uľahčilo mi to prácu pri starostlivosti o pleť a momentálne si bez nej neviem predstaviť moje denné líčenie. Viac o Snapscare si môžete prečítať v mojej recenzii (klik na odkaz).

Ak si líčim oči, použijem niektorú z nasledujúcich riaseniek.

Top 3 riasenky na líčenie mihálníc

2. L'Oréal Paradise Extatic

L'Oréal Paradise Extatic som prvýkrát videla vo videjku Lydie Elise Millen, na ktorej vyzerala úžasne. Lydia má presne to dokonalé denné líčenie, ktoré chcete mať aj na svojej tvári každý deň.

A tak som ju skúsila aj ja a bola som veľmi spokojná. Moju recenziu na dva produkty z rady Paradise Extatic nájdete tiež na blogu (kliknite na odkaz).

Maskara a očná linka Paradise Extatic od Loreal

3. Mary Kay Lash Intensity Mascara

Priznám sa, že túto riasenku som nepoužila dlhšiu dobu, keďže sa teraz celkovo menej líčim. Avšak keď je novučká a pripravená do akcie odporúčam ju určite k večerným líčeniam.

Dá sa s ňou ľahko pracovať, jedna strana štetčeka predlžuje, zatiaľ čo druhá dodáva objem vašim mihálniciam.

Kto má rád výraznejšie líčenie na bežný deň, ako ja (momentálne mám nezvyčajné obdobie, lebo sa líčim skutočne málinko), tak sa ju určite nemusí báť použiť aj na denné líčenie. Riasenka sa dá vrstviť.

Ja ju niekedy používam v kombinácii s inými riasenkami. Štetček dobre rozčesáva mihálnice.

3 top riasenky - pre objem rias a predĺženie

Všetky spomínané riasenky nájdete aj na Notino, kde práve tento týždeň prebieha Summer Black Friday. Stačí zadať kód notino a získate zľavu na 20% u mnohých známych značiek ako L'Oréal, Maybelline, Dermacol či Gosh (a to zatiaľ hovorím len o makeupe). 🙂

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    one × 5 =