0
Tipy & Triky Vianoce

Vianočná výzdoba – 10 top kúskov zo Sinsay do 10€

10. novembra 2023
Vianočné dekorácie - Vianoce 2023

Halloween a Dušičky práve skončili a to znamená jediné, oficiálne sa nám zvianočnieva. Už minulý rok som sa pre vás chystala pripraviť sériu článkov s tipmi na nádherné a cenovo dostupné vianočné dekorácie. Taktiež dúfam, že sa mi snáď tento rok podarí vrátiť aj k tipom na vianočné darčeky. Tie som jedným časom písala pravidelne a veľmi ma to bavilo.

Tradičné červené Vianoce🎄:

Tento rok začneme tradičnou červenou farbou a ukážem vám mojich top 10 dekorácií zo Sinsay, ktoré vám skutočne nepreťažia rozpočet. Ten je okolo Vianoc už aj tak dosť napnutý. Ak sa vám budú moje tipy páčiť budem rada ak sa o ne podelíte aj s ostatnými napríklad zdieľaním článku. A ja sa medzi tým s radosťou vrhnem aj na iné farebné variácie ako napríklad ružová či trendy čierna. 🖤

1. Santova vianočná schránka na listy 🎅🏻

Táto vianočná ozdoba je super tip hlavne pre rodiny s malými detičkami, ktoré zvyknú písať list Santovi/Ježiškovi. Myslím, že by sa z toho dala vytvoriť dokonca krásna nová tradícia. Dieťatko samé napíše list a vloží ho do čarovnej schránky. Cez noc list zmizne a rodičia majú ľahší návod, na to čo sa pod stromčekom môže objaviť. Na Sinsay nájdete rôzne variácie tejto schránky, odporúčam pozrieť si, ktorá vám najviac vyhovuje. Je tam dokonca aj drevená variácia.

2. Vianočná ekologická darčeková taška 🎁

Tento tip nie je síce celkom dekoráciou, respektíve môže byť ale keďže je to látková taška na darčeky jej hlavným účelom je byť pod stromčekom na Vianoce. Je to skvelý nápad ako ušetriť na rôznych baliacich papieroch, pri ktorých príchádzame nie len o peniaze, ktoré skončia v koši ale hlavne o nervy pri balení darčekov.

Ja som sa niekedy tak veľmi tešila ako krásne zbalím darčeky a potom som nadávala pri ich balení. Zvyčajne to bolo aj tým, že baliaci papier bol na pohľad krásny ale inak bol extrémne nepraktický/nekvalitný. Vianočná látková taška na darčeky je priestranná takže sa tam zmestia aj väčšie darčeky a okrem toho štýlová. No najväčším plus je takmer nulový čas, ktorý investujete do balenia.

3. Červený Luskáčik

Nádherná a pomerne klasická dekorácia Luskáčika je za posledné obdobie veľmi populárna. Aj ja som prepadla Luskáčikovskému ošiaľu a učarovali mi viacerí. No keďže sa držíme červenej farby, pridávam vám sem dnes červeného Luskáčika.

4. Vianočná perníková chalúpka

Ak ste ako ja a perníčky máte síce radi ale nakoniec ich cez Vianoce aj tak zjete len pár a radšej sa na ne pozeráte, mám tu pre vás ideálnu dekoráciu.

Vianočný perníkový domček. Poslúži vám rád aj o rok a ani ho netreba zjesť aby sa nepokazil. Opäť na Sinsay nájdete široký výber v rôznych farbách napríklad aj červenú perníkovú chalúpku alebo takúto drevenú a výrazne lacnejšiu verziu, ktorá je taktiež veľmi chutná (samozrejme na pohľad 😜).

5. Vankúš v tvare pána Perníčka

Priznám sa, že tento vankúš patrí medzi moje srdcovky z tohto výberu. Podobný mali aj minulý rok, avšak bol zúfalo vypredaný, ja som si medzi tým našla náhradu vo forme rozkošných perníčkových plyšákov (tie sú tiež so Sinsay a tento rok sú vypredané), ktoré môže využívať dcérka aj na hranie ale keby som ich nemala beriem ho hneď. Za mňa sa im tento rok vydaril vankúšový perníček na výbornú.

Ak nie ste až na takéto “výstredné” vianočné kúsky, môžu byť pre vás vhodnejšie napríklad klasickejšie vianočné obliečky. PS: Pre nás výstrednejších je dostupný aj vankúš v tvare vianočného lízatka (v červenej farbe je momentálne vypredaný) a taktiež bol dostupný aj luskáčik. Momentálne nájdete ešte rozkošného tučniaka, ten je zatiaľ dostupný.

6. LED svetielka na rozžiarenie tmavých dní ✨

Svetielka som nemohla vynechať. Zbožňujem tlmené jemné svetlo z viacerých zdrojov. Je tak presvietení celý byt ale zároveň svetlo len dotvára atmosféru a nie je rušivé. Hlavne v týchto tmavých dňoch ma o to viac drobné teplé svetlo rozveseľuje a mávam ho zapnuté viac menej celý deň.

Mne sa tento rok páči hneď nieľkoľko vzorovperníček, luskáčik, mašle či zasnežené stromčeky.

7. Snehová guľa

Táto dekorácia mi veľmi pripomína detstvo, takže možno opäť niečo na zváženie do rodiny s detičkami (zároveň s dosť veľkými deťmi aby ju hneď nerozbili 😆). Sinsay ich má v momentálnej ponuke mnoho, všetky možné farby. Aj napriek tomu, že by som sa mala držať červenej vybrala som vám bielu, lebo som neodolala. Ale na e-shope nájdete aj červenú alebo ružovo-modrú verziu. Táto biela so snehuliačikom je proste čarovná.

8. Vianočný vláčik

Aj v prípade vianočného vláčika máte na výber z viacerých variánt a to hlavne, čo sa týka spracovania. Verzia z umelej živice alebo drevená verzia vláčika, ktorá sa dá krásne zladiť s už vyššie spomínanou vianočnou chalúpkou. Mňa veľmi oslovili aj tieto červené sánky, ktoré síce nie sú vlak ale tvarovo sú mu trošku podobné. Okrem toho do nich môžete vložiť nejakú ďalšiu dekoráciu ako napríklad Santa Clausa.

9. Vianočný kolotoč

Predposlednou dekoráciou je nádherný kolotoč vo vianočných farbách. Nájdete ho v ďalších dvoch prevedeniach – čierno-zlatý a ružovo-modrý. Všetky tri kúsky sú za mňa top, ide už len o to vybrať si farbu, ktorá ladí najviac k vašej vianočnej výzdobe.

10. Adventný kalendár

Adventný kalendár je skvelá dekorácia, ktorá zároveň poteší ešte aj svojim obsahom. Zase je to asi skôr zaujmavejšie hlavne pre rodiny s detičkami, hlavne, čo sa týka takéhoto plniaceho adventného kalendáru. Dospelý by si už asi viac užili adventné kalendáre či už s kozmetikou alebo inými zaujímavými produktmi. No takéto závesné adventné kalendáre sú skutočne aj dekoratívne.

BONUSOVÝ tip

Bonusový tip nie je žiadna dekorácia ale za mňa je to totálny game changer a tak som si povedala, že sa s vami oň podelím už teraz. Sú to tieto dva druhy organizérov na vianočné ozdoby a ornamenty. Prvý je v tvare kocky a je skvelý na rôzne druhy ornamentov či už guľky alebo aj atypické tvary. Do druhého organizéru vám zas budú najlepšie sedieť vianočné guľky, prípadne možno niečo ako vianočné retiazky na stromček či svetielka.

Ďakujem, že ste článok dočítali až do konca. Ktorý z tipov na vianočnú dekoráciu vás oslovil najviac? Dajte mi vedieť dolu do komentárov, veľmi sa poteším. 😊

Zdroj obrázkov: Sinsay – produktové fotky, úvodný obrázok – Image by PublicDomainPictures from Pixabay

    Zanechať odpoveď

    nineteen − one =