0
Lifestyle Rôzne Tipy & Triky

Valentínske tipy na darček pre neho 2021 – 1. časť

22. januára 2021
Tipy na darčeky pre muža na sv. Valentína - valentínske darčeky

Máme tu január a keďže vianočný gift guide som minulý rok nestihla, v novom roku som tu s valentínskymi tipmi na darčeky pre mužov. 🙂 Tie sa stali celkom obľúbenými a darí sa mi ich pridávať pomerne pravidelne.

Či už je to manžel, snúbenec, priateľ, skrátka muž vášho srdca verím, že vás moje tipy na valentínsky darček inšpirujú pri výbere.

Keďže môj manžel má koncom januára narodeniny, ja si to vždy spojím a vyberiem mu rovno darčeky na narodeniny a sv. Valentína. O to ľahšie sa mi tieto tipy spisujú.

Musím sa pochváliť, že vo výbere darčekov pre môjho muža som veľmi dobrá, aj keď je mi jasné, že niektoré to musíte mať veľmi zložité. 😀 Našťastie ja ho pozorujem celý rok a značím si, čo buď okomentuje, že sa mu páči alebo veci, čo mu skutočne zachýbajú.

Poďme ale rovno na moje tipy:

Kniha Atómové návyky

Keďže momentálne máme ešte stále lockdown a predpokladám, že nejaký čas pretrvá, vymýšľala som aj darčeky tak aby boli využiteľné hneď teraz. Kniha patrí určite medzi jednu z nich. Tentokrát som špecificky vybrala práve knihu Atómové návyky.

Mnohí ľudia sa začiatkom roku chcú opäť začať zlepšovať a medzi rôzne predsavzatia patrí najmä zmena návykov. To nám v konečnom dôsledku pomôže dosiahnuť všetky naše ciele. Kniha patrí určite skôr medzi self-help knihy, nie vyložene oddychovky. Takže ak vám žáner nevyhovuje, určite sa rozhliadnite aj po nejakom inom.

Môj manžel momentálne číta knihu 4 hodinový pracovný týždeň od Tima Ferrisa a ako podnikateľ je nadšený. Preto viem, že Atómové návyky ho určite oslovia (a aj ja sama si knihu rada prečítam). 🙂

Zimná bunda

Nám na Orave poriadne prituhlo. Oblečenie je zároveň darčeková klasika, ktorá neomrzí. Najmä keď je to niečo, čo obdarovaný skutočne potrebuje alebo si to veľmi želá. Tento rok si manžel vypýtal na Vianoce zimnú bundu, avšak keďže si zatiaľ sám žiadnu nevybral a Vianoce sú už dávno fuč, pustila som sa do vyberania ja. 😀

Pánska zimná bunda - červená Budchlap.sk

Na e-shope budchlap.sk som našla hneď niekoľko kúskov, ktoré ma oslovili. Okrem čiernej klasiky ma zaujala aj napríklad biela alebo červená zimná bunda (na fotke). Výber na e-shope je veľký. Po tom čo som obzrela pánske zimné bundy, som nahliadla aj do iných kategórií.

Tepláky boli hneď ďalšou kategóriu, kde som “zabulúdila”, keďže tie momentálne patria k nedostatkovému odevu v šatníku môjho manžela. Ak teda hľadáte pánske oblečenie a inšpiráciu na outfity, tu ich veru nájdete kopec.

Rúško

Predpokladám, že môj muž nie je jediný, ktorý neustále niekde zabúda/stráca rúško. Rozhodla som sa, že mu teda zaobstarám nejaké krajšie, ktoré snáď bude opatrovať viac ako tie generické, obyčajné.

V podstate si ho “vypýtal” sám. Na jeseň som si objednala rúška od Janky Pištejovej a čierne zamatové ho oslovilo na toľko, že som sa mu ho rozhodla darovať.

Je to praktický darček, ktorý teraz nejaký čas ešte určite využije a môže byť aj veľmi štýlový ako doplnok k outfitu.

Sklenená flaša

Ideálny darček pre tých, ktorí chodia pravidelne cvičiť alebo často do prírody. Zároveň je to aj ekologický darček a pomôžete taktiež prírode. U nás to bolo aj vecou potreby.

Manžel často brával do fitka hociakú fľašu a vrchnák, čo našiel doma a tak som si povedala, že dostane pekne jednu sklenenú, ktorá je určená presne pre neho. Takto už nepáruje nespárovateľné vrchnáky a fľaše. 😀

Fotokniha

Darček, ktorý som už odporúčala medzi personalizovanými darčekmi ale nedá mi to nespomenúť ho znovu. Hlavne keď sa jedná o sv. Valentína a môžete si pri fotoknihe zaspomínať na svoje krásne spoločné chvíle.

Všetci máme tisíce fotiek v mobile, no každý si ich radšej prezerá v tlačenej forme, kde sú už aj trošku vytriedené. Na druhú stranu viem, že to chce čas a námahu takú fotoknihu vytvoriť, hlavne ak tam chcete urobiť skutočne reprezentatívny výber.

Fotokniha - tip na valentínsky darček

Verím, že moje tipy rozprúdili vašu kreativitu a teraz sa vám bude ľahšie vyberať, úžasný valentínsky dar presne pre toho vášho chlapa.

Tento rok je to o to ťažšie, keďže v podstate dávať zážitkové darčeky nemá veľký význam. Výlety, či zaujímavé adrenalínové nápady na darčeky sú ešte na pár mesiacov rizikom a ja osobne by som do nich nešla. Samozrejme je to na vás a dúfam, že čoskoro budú zase dostupné.

*A ak ste zatiaľ nenašli medzi mojimi tipmi nič, čo by vás na 100% oslovilo, chystám ešte pokračovanie, kde bude ďalšich 5 tipov. Čoskoro ho nájdete na blogu. 🙂

Zdroj úvodného obrázku: Pixabay,

Za spoluprácu na tomto článku ďakujem Budchlap.sk

    Zanechať odpoveď

    three × two =