0
Kozmetika Recenzie

Osviežte svoju tvár s hydratačnou maskou Korika

30. júla 2020
Korika Natur Beauty Moisturising face sheet mask - hydratačná maska na tvár

Moja pleť potrebovala poriadnu dávku hydratácie a tak som sa rozhodla vyskúšať plátienkovú hydratačnú masku na tvár od Koriky.

O maskách od tejto značky som vám už raz písala –Starostlivosť o pleť týždeň pred svadbou s maskami Wedding Sheet Masks od Koriky.

S maskami som bola spokojná, veľmi ma oslovili najmä masky na pery, ruky a nohy. Na tieto miesta často zabúdame pri starostlivosti o pokožku.

A tak keďže je moja pleť momentálne unavená a nevyživená, siahla som ako prvé po maske z ich rady Natur Beauty Moisturising face sheet mask.

Na plátených maskách sa mi páči najmä ľahkosť použitia. Na druhú stranu, je z nich viac odpadu aj preto si takýto typ masky doprajem skôr raz za čas.

Korika Natur Beauty Moisturising face sheet mask - plátená hydratačná maska na tvár

Natur Beauty Moisturising Face Sheet Mask:

Natur Beauty Moisturising face sheet mask obsahuje viaceré aktívne ingrediencie, ktorú sú doplnené vodou z Islandského ľadovca:

  • hydratuje a vyživuje pleť do hĺbky
  • osvieži a rozšiari pleť
  • posilňuje a dodáva vitalitu
  • dodá zdravý a oddýchnutý vzhľad

Maska je super práve v lete, pretože je veľmi osviežujúca a príjemne vás schladí. Po použí na tvári som si ňou prešla aj krk, dekolt a ruky.

Keď som ju otvorila bola skutočne bohato nasiaknutá, dokonca až tak, že čosi ešte zostalo v balení a tak som to vyliala priamo na sheet masku, pred tým ako som ju aplikovala na tvár. Samozrejme pred použím si pleť vyčistite.

Po tom ako pôsobila 20 minút, som masku zložila. Zbytok masky by sa mal vmasírovať do pokožky ale ja som sa pozabudla a tak som ju len nechala voľne vyschnúť na tvári.

Korika Natur Beauty Moisturising face sheet mask - maska na tvár

Pleť sa mi zdala po použití mierne vypnutešia alebo akoby viac pružná. Cítila som, že pôsobí ešte aj pár hodín po nanesení na tvár. Po maske zostal trošku lepivý pocit, ktorý sa časom strácal a prechádzal do jemného pocitu.

Ak by ste ju použili na noc neriešila by som to ale ak by ste ju používali napr. ráno pred líčením, umyla by som si po nej ešte tvár.

Korika masku nájdete momentálne na Notino v akcii, z 5€ zľavnenú na 3,30€. Ďalším bonusom je, že ak nakúpite kozmetiku Korika nad 15€ dopravu máte zadarmo.

Ak teda zvažujete vyskúšať niektorý z produktov od Koriky, teraz je určite ideálna príležitosť. 🙂

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    four × 2 =