0
Kozmetika Lifestyle Recenzie Rôzne

New In June 2016

12. júna 2016
New In - slnečné okuliare, tenisky Puma, Beyonce Lemonade, The Blushed Nudes, Rimmel maskara, farebný náhrdelník

Ahojte drahúšikovia,

toto je zopár vecí, ktorú sú u mňa takými novinkami a tak som si povedala, že vám ich ukážem v prípade, že niečo podobné hľadáte alebo sa chcete inšpirovať. Prvú môžem spomenúť paletku tieňov od Maybelline – The Blushed Nudes viac sa o nej dočítate tu. Maskaru Rimmel Volume Colourist som si kúpila pretože mi dochádzala moja Miss Manga Punky od L´Oréal a mala som na ňu zľavu v DMke tak som si povedala, že vyskúšam. Ešte stále ju však kombinujem s Miss Manga.

Ďalej tu je krásny náhrdelník, ktorý som si kúpila v miestnom obchodíku. Je perfektný na leto keďže je taký farebný a zároveň sa preto aj veľmi ľahko kombinuje. Už viete, že som fanúšička Beyoncé. O mesiac pôjdem aj na jej koncert a tak som si kúpila jej vizuálny album Lemonade v Panta Rhei (no zistila som, že v Martinuse je lacnejší) nech som pripravená na to čo ma tam čaká. CDčko je super momentálne ho neustále počúvame v aute a baví ma to takže už sa teším ako uvidím celú šou naživo. Je to taký netypický album. Beyoncé tam mieša kopu hudobných štýlov a okrem toho rozpráva akýsi príbeh čiže je to dosť celistvé a všetko zo všetkým súvisí. Ku každej pesníke je dokonca priradená emócia.

new-in-cierne-puma-tenisky-small

Mojich trojo nových slnečných okuliarov som si objednala z Aliexpressu pretože som si povedala, že je čas trošku updatenúť moje kolekciu slnečných okuliarov (môžete ich na mne vidieť tu a aj tu spolu s náhrdelníkom). Dlho predlho som rozmýšľala aké tvary a farby chcem. Čierne mačacie som pôvodne chcela v mramorovom štýle (zrkadlové sklíčka a nad tým mramorová textúra) ale bohužiaľ kým som sa pustila do objednávania už ich nemali. Modré prišli ako prvé a sú super až na takú maličkosť, že sú trošku široké na moju malú hlavu takže tie mi mohli sedieť o niečo lepšie. Okrúhle som chcela už dlhááánsku dobu a zdá sa mi, že ich aj najčastejšie nosím:).

A ako moje posledné new in vám predstavujem čierne Puma tenisky (tu som ich pre vás našla, a potom ešte tu biele). Čierne tenisky zháňam už celé roky. Kúpila som ich vo Voderadoch. Pôvodne som pátrala po celých čiernych teniskách čiže aj spolu s podrážkou. Avšak keď som našla tieto isté celé čierne (rozdiely v nich boli minimálne napr. Puma bola napísaná striebornou farbou, tvar sa trošku líšil, podrážka bola čierna a boli o niečo lacnejšie) oproti týmto s bielou podrážkou nevyzerali až tak pekne. Tak som si povedala, že nevadí a momentálne mi to aj viac vyhovuje. No napriek tomu chcem ešte nejaké celé čierne tak uvidíme.

Aké máte novinky vy? A čo poviete na moje nové úlovky?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

Ak sa vám príspevok páčil a chceli by ste ma podporiť alebo vedieť viac môžete mi dať like či už na FB LuciasBlog alebo ma nasledovať na Instagrame @missluciadams a aj @luciasblogsk, Pintereste Lucia´s blog .sk a Snapchate luciasblog.sk

    Zanechať odpoveď

    4 × 4 =