0
Kozmetika Recenzie

Catrice Slim’Matic ultra precise Brow Pencil – recenzia

8. októbra 2018
Catrice ceruzka na obočie - Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Ahojte drahúšikovia,

po dlhšej dobe, som sa rozhodla opäť pridať na blog recenziu a to konkrétne na Catrice Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil.

Ceruzka je vodeodolná v plastovom obale s vysúvacím mechnizmom, čo je praktické (v prípade, že nie je ceruzka vo vnútri polámaná). Pred tým ako som sa pustila do písania tejto recenzie som vyskúšala dva kusy. Prvý bol polámaný ale skôr až ku koncu, takže našťastie som väčšinu použila. Keďže som ceruzku rýchlo spotrebovala, myslela som si, že to má súvis s tým, že bola zlomená. No druhýkrát sa minula rovnako rýchlo.

Síce som na Notine, priamo pri produkte videla gramáž, aj keď som si ju všimla pri druhom nákupe druhýkrát, čakala som, že ceruzka nejaký ten čas vydrží. Bežne mám problém niektoré ceruzky na oči spotrebovať a očakávala som to aj od tejto ceruzky na obočie. No v skutočnosti vydrží tak mesiac sporadického používania.

Ja som si bežne obočie nedokresľovala, začala som len minulý rok a bežne som na to používala tmavší hnedý tieň z očných paliet. V lete to ale nebolo praktické, lebo sa mi otláčal o slnečné okuliare a tak som sa rozohdla vyskúšať produkt priamo na obočie a toto je vlastne moja prvá ceruzka priamo na obočie.

Dokresľujem si len prednú časť obočia a aj to len jemne. Napriek tomu sa ceruzka rýchlo minie a zostane vám len strašne veľa plastu. Za mňa by jej malo byť v takomto veľkom obale omnoho viac.

Catrice ceruzka na obočie - Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

No ale poďme ďalej, z jednej strany je ceruzka na obočie a zdruhej je kefka na obočie. Mne osobne sa páči, že máte ceruzku aj s kefkou, je to veľmi praktické. Ceruzka je skutočne vodeodolná a nerozmazáva sa. Trošku ťažšie sa odličuje ale to je tak u väčšiny vodeodolný produktov.

Veľmi dobre sa nanáša a vydží skutočne celý deň. Ja som používala odtieň 020 Medium. Mám tmavé obočie a myslím, že by som kľudne zvládla aj ten najtmavší odtieň.  Medium je podľa môjho názoru dobrá voľba pre brunety. Odtieň je veľmi pekný a pôsobí prirodzene.

Cena je 3,50€ na Notino.sk. Mne osobne sa zdala cena priateľná, no spätne keď uvážim ako rýchlo som produkt spotrebovala, už sa mi to nezdá také výhodné. Zároveň si myslí, že veľa platí zákazník za plast a vysúvací mechanizmus, ktorý môže sa chvíľku vyhodiť do koša.

Osobne to vnímam ako veľkú škodu a ako zbytočne neekologické. Preto som sa tentokrát vyskúšať ceruzku na obočie Catrice Stylist. Má dvakát väščiu gramáž a to za nižšiu cenu (2,90€). Ak sa mi zapáči určite vám dám vedieť.

Catrice ceruzka na obočie - Slim'Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Zhrnutie:

Ceruzka na obočie je skvelá, čo sa týka použiteľnosti, no fakt, že ju veľmi rýchlo spotrebujete jej výrazne uberá na zaujímavosti. Okrem toho z nej vzniká zbytočný odpad. Nerozmazáva sa a pôsobí veľmi prirodzene. Radšej by som privítala trošku vyššiu cenu a viac produktu. Dávam jej hodnotenie 3 z 5 a to hlavne kvôli gramáži a cene. Ak by bol produkt vo väčšom balení mal by hodnotenie 4, možno dokonca 5.

Aké máte vy skúsenosti s touto ceruzkou na obočie? Prípadne, ktorá je vaša najobľúbenejšia? Napíšte mi dolu do komentárov, rada vyskúšam niečo nové aj ja. 🙂

Podpis Lucia

    Zanechať odpoveď

    fifteen − twelve =