0
Lifestyle Rôzne

Víkendový adventure golf

7. júla 2015
Golf

Ahojte drahúšikovia,

ako som už v minulom poste písala cez víkend sme boli hrať adventure golf (písala som, že minigolf lebo to tak stále volám z nejakého divného dôvodu) v Terchovej a môžem vám ho len a len odporúčať hlavne ak bývate na Orave alebo niekde v okolí. Ak máte voľno a chceli by ste nejak vyplniť voľný večer je to skvelá zábavka.

Golf 2

S mojím priateľom sme tam boli tento krát druhý raz. Prvý krát sme boli na naše výročie pred 3 rokmi a nanešťastie nám počasie nevyšlo. Bola totálna zima ale napriek tomu sa mi tam veľmi páčilo a povedala som si, že tam musíme ísť znovu.

Golf 3

Golf 4

Volá sa to Jánošikov dvor a je to penzión a reštika (koliba) plus tam je tento golf a ešte trampolína pre deti a zajačiky a dokonca aj vírivka. Zatiaľ sme tam nikdy nejedli takže k tomu  vám neviem nič napísať:).

Golf 1

Okrem toho sme v sobotu stihli rodinnú grilovačku a ešte si trošku poležať pri vode.

Aký bol váš víkend?

Golf 6

Majte sa krásne a užívajte si ešte slniečka ale nezabudnite piť veľa vody. My sa čoskoro chystáme ku vode. Najväšiu horúčavu sme prečkali doma v chládku:)

Ak ste niekedy hrali adventure/minigolf napíšte mi či sa vám to páčilo tak veľmi ako mne alebo ak ste navštívili Jánošikov dvor dajte vedieť či sa vám tam páčilo.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    seventeen − sixteen =