0
Lifestyle Rôzne

Inšpirácia I.

23. augusta 2014
Mačka

Ahojte drahúšikovia!

Tento post bude plnýýý plnýýý obrázkov, ktoré nie sú moje, ale niečím ma inšpirujú alebo sa mi páčia a proste sú pre mňa niečím zaujímavé.Tak som vám ich chcela ukázať. Možno medzi nimi nájdete aj vy niečo čo vás zaujme alebo čo by sa vám zišlo:). Väčšina je z Instagramu, Facebooku alebo len tak z internetu.

 

Nike Tiffany&co

Takéto Nike si prosíííím

Zrkadlo

Keď som uvidela toto zrkadlo v tej chvíli mi bolo jasné, že ho musím mať:) ale ešte stále ho zháňam takže ak by ste mi vedeli poradiť určite mi napíšte dolu do komentárov. Som z neho totálne nadšená. Och.

Obal na iphone

Obal na Iphone so zrkadlom

Táto rozkošná panda so zrkadielkom sa dá kúpiť v Primarku, ale keďže sa nikde kde je Primark momentálne nechystám tak mám smolu:(

Anglicko

Malebná dedinka Naunton v Anglicku. Tu sa raz v živote chcem určite zastaviť:).

Perzská mačka

Perzské mačky zbožňujem! Konkrétne tento druh perzskej mačky, ktorá by sa mala volať perzská činčila. Môj priateľ mal tiež takúto konkrétne perzskú striebornú činčilu a bola nádherná a mala super povahu. Volala sa Poky. Bohužiaľ v januári zomrela po ťažkej chorobe:( Niekedy vám sem pridám aj našu Poky, ale ach by ste ju chceli vidieť hneď nájdete ju na mojom Instagrame tu. Okrem toho tam nájdete aj nášho nového kocúra Tea a britského modrého kocúra Richťa, ktorý patrí priateľovej sestre:)

Originals by Rita Ora

Originals by Rita Ora

Rita Ora

Blue Ivy rocking Rita Ora for Adidas

Blue Ivy (dcérka speváčky Beyoncé) v Adidas teniskách

Rita Ora v spolupráci s Adidas vytvorili tieto nádherné kúsky a ja určite aspoň jeden s nich chcem. Myslím si, že táto kolekcia je skvelá a Adidas urobil dobre, že sa s Ritou spojil:)

Catrice paleta tieňov

Catrice paletka tieňov, ktorú som si síce stihla odfotiť ale už som ju nestihla kúpiť, pretože kým som sa po ňu vrátila už ich nemali. No čo už. Bude nejaká iná.

Narodeninové balóny

A ako posledné sú tu tieto štýlové balóny. Moje narodeniny sa blížia takže keď som zbadala tieto balóny na nete bola som nadšená. Je to skvelá dekorácia na akúkoľvek oslavu:). Krása

 

Tak čo? Páčilo sa vám alebo vás inšpirovalo niečo medzi týmito fotkami? Ak áno podeľte sa o to so mnou:) Veľmi ma to poteší:) 

A užite si krásny zvyšok víkendu.

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

 

Zdroj obrázkov: Instagram

    Zanechať odpoveď

    19 − eighteen =