0
Lifestyle Tipy & Triky

11 tipov ako byť PRODUKTÍVNEJŠÍ + Cheat Sheet Printable

17. novembra 2016
11 tipov ako byť produktívnejší cheat sheet printable

Ahojte drahúšikovia,

tento týždeň som na seba celkom hrdá pretože som zvládla blogovať každý deň. Možno sa teraz čudujete, že ale na Lucia´s Blog.sk nie je tak veľa nových príspevkom a je to aj tým, že som aktívnejšie pridávala články na Želania.sk. Jedným z nich, ktorý už nájdete online, je 11 tipov ako byť PRODUKTÍVNEJŠÍ a ja som sa rozhodla k nemu ešte doplniť malý cheat sheet printable. Cheat sheet, ktorý si môžete vytlačiť nájdete exkluzívne len na mojej stránke. Je super v tom, že ak ste si článok prečítali a chcete podľa neho postupovať no je náročné si všetko hneď zapamätať na prvý krát. Predsa len je tam až 11 tipov a tak tu ich budete mať v cheat sheete, ktorý si môžete vytlačiť a pripnúť na nástenku nad stolom alebo kdekoľvek kde to pre vás bude efektívne. Je to taká malá pripomienka ak by ste na niečo náhodou zabudli. Takéto cheat sheety a printables sú mojimi obľúbenými a tak som si povedala, že prečo nepridať k článku ešte väčšiu hodnotu tým, že vám taký spravím aj ja. Ak ste ešte nečítali môj článok kliknite tu. A potom šup šup tlačiť túto malú pomôcku.

11 tipov ako byť produktívnejší cheat sheet printable

PS: Vianoce sa nám už pomaly blížia ak neviete čo kúpiť svojmu drahému môj ďalší článok na želania.sk zaručene vyrieši túto dilemu. Nájdete ho tu.

Update 10. 12. 2016 Dnes som našla toto super video od Tima Ferrissa kde hovorí o tom ako prestať prokrastinovať a spomína niekoľko bodov, ktoré nájdete aj v Cheat Sheete. Okrem toho ide ešte viac do hĺbky. Spomína napríklad to, že je veľmi dôležité aby sme si úlohy rozložili na čo najdrobnejšie a určili si aj časový údaj hlavne ak sa jedná o väčšie ciele ako napríklad nejaký projekt. Video je po anglicky a stojí za to. Pozrite si a napíšte mi čo si o ňom myslíte. 🙂

 

Páči sa vám tento nápad s cheat sheetmi a printables? Chceli by ste takých viac? Napíšte mi dolu do komentárov rada si vypočujem váš názor :).

Sending love x x x

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    nine − one =